UFO og Alternative Teorier

BlackEagle

Trappist-1 og "ny jord"

Nå? Skal ingen kommentere funnet som ble offentliggjort av NASA i går?

Jeg ville jo forventa at det skulle avstedkommet noe aktivitet på "utenomjordisk"-forumet, men kanskje folk omsider er blitt edru.

Og MOD: Ja, jeg er klar over at enhver tråd om Trappist-1 hører mer hjemme på vitenskapsforumet. I alle fall: nedenfor presenterer jeg det som er min mening om saken - og jeg starter tråden på dette forumet fordi jeg har en hensikt med det.

Man har visstnok funnet 7 planeter rundt Trappist-1, som befinner seg snaut 40 lysår fra jorda (altså: radiosignaler vil kunne gå både fram og tilbake i løpet av et gjennomsnittmenneskes forventede levetid). Alle disse er visstnok i nærheten av jordstørrelse, og tre av dem snurrer rundt stjerna i en slik avstand at liv kan være mulig. Dermed ligger alt til rette for at man igjen kan begynne å snakke om små, grønne menn (joda - "the greys", også, og gjerne kvinner med, for den del). Jeg er ute først rett og slett for å dempe forventningene en smule: At liv kan være mulig er ikke det samme som at liv er fastslått å eksistere.

Nåh - jeg kommer nok tilbake om noen gidder å svare. Hvis ikke skal jeg sporenstreks ta beina på nakken og fly (jeg kan jo ikke løpe når jeg har beina på nakken) inn på Vitenskapsforumet. Men ikke regn med at dere er kvitt meg med det.

Mvh

BE

BE

kverulator (nei, ikke kverulant)

1
35 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

At liv kan være mulig er ikke det samme som at liv er fastslått å eksistere.

Helt korrekt. Slik jeg forsto det så gjenstår det mye. De har nå slått fast at 3 av disse 7 planetene er i den såkalte beboelige sonen. Nå skal Hubble igang med å undersøke hva eventuell atmosfære består av osv.

Så man får bare følge med.

1

Det er funnet stjerner med planeter i beboelig sone før. Gliese 667C er en rød dverg med hele tre stykk i den sonen. Jeg får ikke akkurat høy puls av sånne saker, men Gliese 667C systemet har en beskrivelse som passer til den advarselen som sto på trykk i åkeren. Det som er det pussige er at først kom advarselen deretter kom observasjonen av planetene.

Men hva forventer du at vi skal gjøre når du spiller på høy puls og Greys? Løpe rundt med hendene i været og skrike at enden er nær? En ting jeg har lært meg på dette forumet og det er at vanlig diskusjon er tilnærmet umulig her.

edit:

Finnes det en link til denne nyheten som jeg åpenbart gikk glipp av?

1
la1goa Det er funnet stjerner med planeter i beboelig sone før. Gliese 667C er en rød dverg med hele tre stykk i den sonen. Jeg får ikke akkurat høy puls av sånne saker, men Gliese 667C s...

Finnes det en link til denne nyheten som jeg åpenbart gikk glipp av?

Det var første innslag på nyhetene i NRK her forleden, og førstesiden her på VG og mange andre nettaviser.

Ørten statuser på feisbukk hos meg, så da var det sikkert hos deg også hvis du har.

Godt gjort å gå glipp av det. Men sjå hers.

1
la1goa Det er funnet stjerner med planeter i beboelig sone før. Gliese 667C er en rød dverg med hele tre stykk i den sonen. Jeg får ikke akkurat høy puls av sånne saker, men Gliese 667C s...

Det er funnet stjerner med planeter i beboelig sone før. Gliese 667C er en rød dverg med hele tre stykk i den sonen. Jeg får ikke akkurat høy puls av sånne saker, men Gliese 667C systemet har en beskrivelse som passer til den advarselen som sto på trykk i åkeren.

Å, hallooo...

Mvh

BE

P. S. Husk at nissen har med seg kodenøkkelen når han kommer en gang i desember. Oppfører du seg orn'tlig, kan det være du som får åpenbart de universale hemmeligheter - samt hvem som tok rotta på Kennedy og Mutti Theresa.

1
0gg0 [sitat…] Det var første innslag på nyhetene i NRK her forleden, og førstesiden her på VG og mange andre nettaviser. Ørten statuser på feisbukk hos meg, så da var det sikkert hos de...

Takk for link. Jeg har vært litt for opptatt til å sjekke mediene de siste dagene. Jeg har til og med gått glipp av kongen som feirer, fikk det først med meg da kanonene smalt.

Jeg har ikke hatt fjøsboka på nærmere fem år da jeg ikke kan finne noe mer interessant enn å høre om bikkja til naboen og hva folk spiste til middag. Vel, det er nok en stund siden det så ting har sikkert endret seg, men jeg kommer aldri i verden til å åpne den boka igjen. Har nok av andre ting til å bruke tiden på.

Men nå skal jeg sjekke den store nyheten som den selvutnevnte moroklumpen serverer her i dag.

1
BlackEagle [sitat…] Å, hallooo... Mvh BE P. S. Husk at nissen har med seg kodenøkkelen når han kommer en gang i desember. Oppfører du seg orn'tlig, kan det være du som får åpenbart de univers...

hallooo

Å hei, på deg... Lenge siden du har servert noen spydigheter så jeg undret faktisk på om du hadde gitt deg. Jeg regner vel egentlig med at du ikke fikk den responsen du ønsket? Det å fiske er litt av en kunst vet du. Det er ikke alt som napper selv om det ser svært fristende ut. Ikke for det, noen fisker selv om de ikke bryr seg om resultatet. Men du er svært nøye med å få napp.

1
BlackEagle [sitat…] Å, hallooo... Mvh BE P. S. Husk at nissen har med seg kodenøkkelen når han kommer en gang i desember. Oppfører du seg orn'tlig, kan det være du som får åpenbart de univers...

P. S. Husk at nissen har med seg kodenøkkelen når han kommer en gang i desember. Oppfører du seg orn'tlig, kan det være du som får åpenbart de universale hemmeligheter - samt hvem som tok rotta på Kennedy og Mutti Theresa.

Å, sier du det? Nå har jeg det med å være slem gutt så jeg kan nok se langt etter denne vel omtalte nissen som heller velger å ta veien til ørnereirene i stedet.

1

Skal ingen kommentere funnet som ble offentliggjort av NASA i går?

I morgen er det fredag. Da skal jeg feire funnet med en Rochefort Trappistes 10. Namnam.

1

Dette finnes ikke noen interessant. Jeg trenger ikke vitenskapelig beviser for at det mulig kan være liv der ute. For meg er liv i universet regelen og ikke unntaket.

1

onlyterje: "For meg er liv i universet regelen og ikke unntaket."

Det er da ingen som nekter deg å tro det, om du vil.

Men jeg vil ha bevis før jeg påstår at jeg VET at det er liv der ute. Og inntil det skjer lever jeg utmerket godt med å vite at det er bare en av veldig mange ting vi ikke VET, men bare TROR.

Og er spessielt fornøyd med meg selv siden jeg ihvertfall vet forskjellen på Å TRO og Å VITE.

2

onlyterje: "Alle vet det men siden vi alle er bevist blitt ned dynget med støy klarer ikke folk flest og finne sannheten inne seg selv."

Her mistet du meg... Hvordan mener du vi vi skal kunne VITE det? Mener du vi HAR bevis for liv der ute, eller at de har vært her på besøk på jorden?

Å finne sannheten inne i seg selv er jo ikke annet enn egne fantasier og drømmer, og har ikke noe med realitetene å gjøre. Jeg kan tenke så mye jeg vil om at naboen trolig sitter i et mørkt rom i kjelleren sin og parterer små babyer hver eneste natt. Men uten noen som helst andre form for bevis enn mine egne tanker, så synes jeg fyren bør få slippe fengselsstraff, brenning på bål eller offentlig uthengelse.

1
BlackEagle [sitat…] Jah - og spennende er det jo! Pulsen min ville til og med kunne stige til over 70 om man nå fant indikasjoner på fritt oksygen i en eventuell atmosfære på en av dem! Mvh B...

Nå er det fpr lenge siden fastslått at du er stjernekaptein. Og jeg kjenner tre damer som villig vekk går i stay ups som en del av arbeidsantrekket og jeg spør deg om disse fengende flotte damene kan være stjerne-vertinner på reisen?

Jeg personlig vil være din rådgiver. Jeg skal barbere bort håret på toppen slik at jeg fremstår som en gjennomtenkt og god rådgiver for stjernekapteien på vår reise.

Hvor lang tid tror du vi trenger? Før vi er fremme? Og hvordan avgjør vi hvor på den første planeten vi skal lande?

Jeg lar dette være opp til deg. Jeg skal passe på at vi har nok av vin og tapas på veien over.

1
BlackEagle [sitat…] Jaha, ja. Han vet - fordi du er ærlig med ham. Hm. Underlig... Mvh BE aut. kver. P. S. Du kan muligens finne et slags "grunnkurs" i logikk ett eller annet sted, terje.

Du er for lengst utnevnt som stjernekaptein og vil føre skipet på veien. Jeg kan bidra med tre vakre studiner i stay ups og dertil egnet antrekk som Stjernevertinner. Personlig vil jeg barbere bort håret på toppen slik at jeg ser ut som en troverdig rådgiver på reisen.

Hvor lang tid tror du det vil ta? Jeg står for innkjøp av vin og tapas for hele turen dit. Vi skal vel underveis bestemme oss for hvilken av disse tre klodene vi skal lande på?

Jeg lover underholdning hele veien. Selvom det vil ta oss 180.000 år. Det er ingenting når man har det gøy.

1

Jeg skriver fra Afghanistan og internett er av en eller annen grunn litt ugreit med VGD. Derfor ble det mye surr her nå. Sorry

1

Jeg måtte endre IP fra USA, fordi alt henger. Sorry for dobbeltinnlegg. Tror noe er feil på VGD. Alt annet fungerer.

1

IP fra Afghanistan fungerer dårlig på VGD nå. Mye trøbbel. Sorry for å legge ut samme innlegg to ganger. Jeg vet ike hva som er problemet.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...