Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Google sensurerer "Natural News".

"GOOGLE blacklists Natural News… removes 140,000 pages from its index… “memory holes” Natural News investigative articles on vaccines, pharma corruption, fraudulent science and more."

http://www.naturalnews.com/2017-02-22-google-blacklists-natural-news-removes-140000-pages-from-its-index-memory-holes-natural-news-investigative-articles.html

2
36 svar

36 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

sjarlenns

Trump hevdet han ble overvåket og har blitt latterliggjort av medier verden over. Men er saken så opplagt som mediene her i landet rapporterer?

Styreleder Devin Nunes i den amerikanske etterretningskomiteen fortalte reportere følgende utenfor Det hvite hus ...

"Jeg har fått bekreftet ved flere anledninger fra etterretningsmiljøet at det ble samlet informasjon om amerikanske borgere som var involvert i Trump- kampanjen."

Nunes bemerket videre ...

"Ingen del av denne overvåkingen viste noen tilknytning til Russland.

Ifølge Nunes ble overvåkings data samlet inn i løpet av november, desember og januar ...

"Jeg har sett etterretningsrapporter som tydelig viser at presidenten og hans team ble overvåket og spredt i det som synes å være etterretningens rapporteringskanaler ."

https://youtu.be/8p3sADvhuCE?t=378

3

Tbog

Trump hevdet han ble overvåket og har blitt latterliggjort av medier verden over. Men er saken så opplagt som mediene her i landet rapporterer?

Du vet at han også sa at dette på ingen måte tydet på at Trump ble overvåket? Langt mindre at Obama satte det i gang?

Alt han sier er at noen amerikanere er nevnt i en overvåkningssak. Om jeg ble overvåket, og foralte kona mi hvor mye jeg misliker sjefen min, ender hans navn opp i rapporten. Ikke værre enn det. Sjefen min er ikke overvåket da! :D

1

Nødutgang

**** ** ****** ****. ****** ***** ****, *** ***** ************ ****. "***** ******, *******, **** ** **** ****."

**** **** * **** ******* *****. **** ***** *****.

2

Nødutgang

Hva skjedde nå? Ble innlegget sensurert?

1

Tbog

Jeg tror kanskje du fikk et drypp!

1

Kul_Djevel

Startet er vel ikke riktig. Sensuren har pågått i flere år.

2

dinslask

Jaha, og har du noen eksempler på noe lignende?

Kommentaren din vitner ikke om mer enn et "hva så...".

1

Kul_Djevel

Kommentaren din vitner ikke om mer enn et "hva så...".

Jeg er imot sensur, så din tolkning om et "hva så" er feil :) Jeg er en av ytringsfriheten store forkjempere og vært i mange år.

1

KansjeD

"Tyskland vil sensurere internett:

I følge tidsskriftet "Der Spiegel" planlegger Angela Merkel og hennes regjering å opprette et nytt etterretningsorgan som skal ha som oppgave å overvåke internett:”

Så du vet ikke engang forskjellen på SENSUR og OVERVÅKING... Vel, det er jo ikke overraskende, egentlig. :)

1

kaptklok

"Google delisted Mike Adams’ Natural News website for ‘sneaky’ marketing, not content."

https://www.geneticliteracyproject.org/2017/02/27/google-delisted-mike-adams-natural-news-website-sneaky-marketing-not-content/

Ser at de nå er tilbake på Google.

Vet ikke om dette var en "prøveballong" fra Google sin side. Det virker som en situasjon der det naturlige ville være å gi beskjed til Natural News om å ta bort den sneakye marketingen.

1

sjarlenns

Ser at de nå er tilbake på Google.

Vet ikke om dette var en "prøveballong" fra Google sin side. Det virker som en situasjon der det naturlige ville være å gi beskjed til Natural News om å ta bort den sneakye marketingen.

Høyst sannsynlig en prøveballong. Det foregår nå en massiv kampanje i størrelsesorden "masseødeleggelsesvåpen i Irak". Senator John McCain er blant de som pusher Russland narrativen.

Senator John McCain har anklaget Ron Paul for å arbeide for Putin siden han tviler på narrativen om at Russland hacket demokratenes server. Det sier McCain til tross for at han har tigget penger fra Russland for å nå presidentembetet i USA-valget 2008.

Den amerikanske Kongressen meddelte i desember 2016 at en ny lov ble signert av president Obama. Loven det gjelder er den såkalte "Global Engagement Center" som har til oppgave å håndterer avvikende nyhetsrapportering, dvs nyheter som avviker fra narrativen myndighetene og de store mediahusene propaganderer. Loven er egentlig ment å brukes i en informasjonskrig siden de korporative mediene over mange år har mistet sin betydning fordi internett og det Russiske RT brukes mer som nyhetskilder. Russland hypen som er skapt er selvsagt en media jippo for å forsvare etableringen av "Global Engagement Center" som i grunnen er et fåfengt og panisk forsøk på å gjenskape mediakontrollen som i realiteten har eksistert gjennom korporative medier i flere tiår.

Så hvordan skal vår lille andedam med VG, Dagbaldet og NRK få tilgang til "sannheten"? Gjennom "Crowdstrike" foreksempel. Crowdstrike er en Nato forbundet tankesmie finansiert av våpenprodusenter og særinteresser som fremmer krigstrusler i hensikt å øke pengestrømmen til bla våpenprodusentene. Crowdstrike har blitt brukt av både Dagladet og Aftenposten som sannhetsvitne i sine artikler. Ved å bruke Crowdstrike fikk leserne intrykk av det var et uavhengig sikkerhetsfirma. Med andre ord; artiklene som brukte Crowdstrike som kilde ble ikke faktasjekket. Dette lille ekspempelet viser stupiditeten i å opprette et organ som skal avdekke hva som ikke er sanne nyheter, all den tid gruppen antagelig vil bruke faknews som grunnlag for å påstå at alt annet er fakenews.

VG sier selv at de bla skal forholde seg til http://www.poynter.org/fact-checkers-code-of-principles/.

Hvem er de? De er finansiert av Arthur M. Blank Family Foundation, the Duke Reporters’ Lab, the Bill & Melinda Gates Foundation, Google, the National Endowment for Democracy (NED), the Omidyar Network, the Open Society Foundations (OSF) and the Park Foundation.

Sannhetsserumet er altså verdens rikeste ektepar Gates, verdens mektigste meningskontrollør Google, George Soros’ OSF og CIA-organisasjonen NED.

Det er noe useriøst over dette. Her skal altså faktisk.no så og si i sanntid fortelle oss hva som er fakta eller fakenews. Og det av grupperinger som har foret oss med fakenews knyttet til invasjonen av Libya, kuvøse barna i Kuwait , MØV i Irak og "de hvite hjelmene" i Syria. Alt sammen kokt i hop av US state department, reklamebyråer og korporatative medier mest i USA

Hvem skal sjekke faktasjekkerne vil etter alt å dømme komme til å bli en sak i fremtiden.

3

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...