Uteliv esc

Innlegg

Uteliv

ElJucan

Hvorfor går folk på byen?

Først og fremst, jeg er ingen avholdsmann, langt derifra, og tar gjerne en øl eller ti i godt lag. Så at folk møtes i sosiale sammenhenger og drikker alkohol har jeg fullstendig forståelse for.

Likevel, jeg har aldri vært en som har flydd mye på byen, men de gangene jeg har vært ute, enten da jeg var student, eller hvis man har vært på en fest med jobben, så har det alltid vært en nedtur når man har kommet ut på byen.

Vorspielet, om man kan kalle det det, har derimot vært hyggelig, man har vært samlet kun folk fra jobb/samme studie, man har pratet og hatt på rolig bakgrunnsmusikk, og det har vært en trygg og rolig atmosfære.

Når vi så har kommet ut på byen, har alle flydd rundt til forskjellige folk de møter ute, som de kanskje kjenner fra før av. Man havner på forskjellige utesteder, og risikerer å komme bort fra de man er sammen med. En gang ble jeg således kastet ut fra et utested fordi jeg var for full, hvorpå jeg så ble frastjålet mobilen min på vei til nattbussen. Ikke mye hyggelig opplevelse. Hadde vært mye bedre å være oss fem som var på vorspielet, være der hele kvelden, og så dra hjem når man har fått nok. Folk drar jo uansett ut så sent at det nesten ikke er vits å gå ut.

Så, hva er poenget med å dra på byen?

1
7 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Når vi så har kommet ut på byen, har alle flydd rundt til forskjellige folk de møter ute

Derfor. For å møte mange nye folk på en gang. Spesielt av det motsatte kjønn.

Og for å kle seg litt fint, og danse. Litt kjipt å danse hjemme i stua...? Også litt kjipt å ta på seg sine beste fest-klær bare for bekjente?

Livet er kort, og hvis det er en anledning til å ta på seg en glitrende kjole eller en finskjorte og sitte i et fancy lokale så tar man den!

Å møte noen på byen betyr ikke at man nødvendigvis må bli med dem hjem, har ofte pratet noen ord med noen på byen, og så blitt kjent/datet etterpå. Har faktisk aldri hatt et ONS etter byen. Har derimot blitt kjent med mange artige mennesker.

Så kanskje man blir invitert på vors til dem senere. :) :)

1
Hårdott [sitat…] Derfor. For å møte mange nye folk på en gang. Spesielt av det motsatte kjønn. Og for å kle seg litt fint, og danse. Litt kjipt å danse hjemme i stua...? Også litt kjipt å...

Livet er kort, og hvis det er en anledning til å ta på seg en glitrende kjole eller en finskjorte og sitte i et fancy lokale så tar man den!

:-)

Til TS: Man drar vel ut for å danse. Skal man bare snakke så kan man like gjerne være hjemme. Men tror en del overdriver det morsomme ved vors vs byen, for det er ikke sikkert vorset hadde vært like gøy om man var der hele natta som det var da man ga seg når det var på topp og man dro ut.

1
Tordenskjold3 [sitat…] :-) Til TS: Man drar vel ut for å danse. Skal man bare snakke så kan man like gjerne være hjemme. Men tror en del overdriver det morsomme ved vors vs byen, for det er ikke...

Hva med å gå hjem når man er fornøyd? det gjør ihvertfall jeg..

Skjønner hverken hvorfor man skal rave rundt på natta eller hva som er gøy med "utesteder" og skjønner spesielt ikke hvorfor de som er enige i at det ikke er så morsomt gjør dette hver helg, det er bare sært. Synes man det er en givende opplevelse så for all del, vær sin lyst :)

Selv synes jeg det er mye koseligere og morsommere å drikke mens man fortsatt er våken og har energi, og det er absolutt morsommere og selv kunne styre musikk og hvem man skal treffe på, så derfor gjør jeg det

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar

j(ordplanet)

Hvis nå universets essens er bevissthet, "en stor tanke fremfor en stor maskin" (noe tidligere kvantefysikere forsiktig antydet) og at vi står på et plan i det åndelige og fysiske rom som vi beskriver...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Laster...