Uteliv esc

Innlegg

Uteliv

El_filosof

Angrer hvergang jeg drikker

Jeg er en helt normal 20 år gammel gutt, ser helt normal ut, har et normalt liv med normale liv. I helgene kan det bli kjedelig noen ganger, så da hender det at jeg drar ut med kompiser og drikker. Det som er rart at hvergang jeg drikker blir jeg heller deprimert enn å bli glad, jeg føler bare anger for å ha drikket. Angrer selvom om festen er "dritbra" i noen øyner, mens jeg har det ikke så gøy som folk rundt meg ser ut til å ha.

Hva kan egentlig skyldes dette? Skjønner ikke helt greia enda med at mennesker kan drikke fra ung alder helt til dem går over 60 årene. Er det noe med alkohol som andre ser som ikke jeg gjør? Er kanskje en av de som snakker mest i gjengen, men blir mindre høylytt av alkohol.

Ps jeg jeg er ikke etnisk norsk, kjenner mange utlendinger som drikker osv. Det er ikke noe hvor jeg er fra tror jeg, bare med meg som person. Hva kan være grunnen tror dere?

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg føler mange blir omvendt av hva man er til vanlig når man drikker. Kommer selvfølgelig veldig an på hvor mye man drikker. Har fått meg noen "woow" opplevelser med folk jeg møter ute på byen fra klassen f.eks, som jeg ALDRI har hørt snakke. Mens andre som er mer høylytte til vanlig, av og til blir en del roligere..snodig det der!

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Religion og livssyn immediately Siste svar

j(ordplanet)

Hvis nå universets essens er bevissthet, "en stor tanke fremfor en stor maskin" (noe tidligere kvantefysikere forsiktig antydet) og at vi står på et plan i det åndelige og fysiske rom som vi beskriver...
1
4 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Laster...