Uteliv esc

Innlegg

Oi! Hvor ble det av teksten...?

Lurte på hvor jeg finner en mannlig stripper som tar på seg hjemmeoppdrag. En venninne fyller år og vil gi henne det som gave :)

1

Heisann.

Hva tar du for en helaften? Med en slik Happy ending selvsagt.

Spør for en venn.

Edit: Lame :(

1
Ceg Oi! Hvor ble det av teksten...? Lurte på hvor jeg finner en mannlig stripper som tar på seg hjemmeoppdrag. En venninne fyller år og vil gi henne det som gave :)

Lurte på hvor jeg finner en mannlig stripper som tar på seg hjemmeoppdrag. En venninne fyller år og vil gi henne det som gave :)

Har dere noen spesielle ønsker eller fetisjer?

Er så mye forskjellige å velge i at det blir vanskelig å anbefale noen uten å vite hva hun liker.

1

Lignende innlegg

Religion og livssyn oeao Siste svar

"De gode vil se Gud"

Jeg gikk med noen venner på Kreta da jeg var ca 8 år.. Hadde angst og plutselig kom det noen tanker i meg, å tjene meg, å tjene verden og å tjene Gud. Lignende Vasihnava yoga prosess. Såg no hallusina...
1
3 svar

j(ordplanet)

Hvis nå universets essens er bevissthet, "en stor tanke fremfor en stor maskin" (noe tidligere kvantefysikere forsiktig antydet) og at vi står på et plan i det åndelige og fysiske rom som vi beskriver...
1
5 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Laster...