Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da var sommeren offisielt avlyst

1
209 kommentarer

Vigi

Nå har det vært flomlignende tilstander både i Trøndelag og Nordland de siste dagene og mens Bodø har hatt 14 grader har det vært 24 i Tromsø. Med andre ord har Russerlufta glidd inn over Troms og Finnmark i første omgang. Derimot ser det vel ut til at også Nordland blir med på festen fremover og Trøndelag får det i hvertfall bedre enn Sør-Norge. Derimot ser det ikke så helt spinnhakkandes gale ut i sør heller. Det er onsdag/torsdag som blir grusomme, etterpå skal det lette en hel del også sør for stadt.

Men Sør-Norges drøm om høytrykk fra kontinentet ser vanskelig ut foreløpig.

Tromsø de neste dagene: 18, 24, 25,25,25,25..... å du store all verdens land og rike! :-(

1

BillB

Derimot ser det ikke så helt spinnhakkandes gale ut i sør heller. Det er onsdag/torsdag som blir grusomme, etterpå skal det lette en hel del også sør for stadt.

Her i øst virker det da egentlig ganske lovende ut fra Yr sitt langtidsvarsel. Altså fra midten av neste uke. Men 9. og 10. dag endrer seg jo for hvert langtidsvarsel. Og før det er det egentlig vanskelig å tolke noe ut fra noe i det hele tatt (men 19 grader maks er latterlig lite til sommer i Oslo å være - her skal det normalt være 25 for å være noe å snakke om)

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...