Været esc

Innlegg

Været

1Sandnes2

Hvordan bruke eKlima?

Hei!

Kan noen forklare meg hvordan jeg finner absolutte minimumstemperatur for hver værstasjon på eKlima på en enkel måte?

Håper dette var riktig sted og poste det på.

2
2 svar

> Klikk på "statistikk", deretter "ekstremer" > Under "tid" velg "hele stasjonens driftsperiode" > Under "sortering av værrekorder" velg "min (stigende)" > Under "antall rekorder" velger du hvor mange lave verdier du ønsker (f.eks. 10 gir de 10 laveste verdiene) > Under "værelementer" fjerner du "middeltemperatur" og huker av på "Velg flere fra alle elementer på neste side" > Klikk "neste" > Huk av "TAN", klikk "neste" > Huk av stasjoner og klikk "neste", "neste" og "fullfør -> kjør rapport"

Når rapporten er ferdig ligger den under "rapportliste"

2

Lignende innlegg

Vitenskap TerjeRasmussen Siste svar

TOLLTULL

Har sett litt på TV2 serien om de norske tollerne. En av tollerne sa på bakrommet at "han bare måtte skjelle ut harryhandlern". Dette var svært uprofesjonelt av vedkommende, han burde hatt en skikkeli...
2
1 svar
Været Langorm Siste svar

En sommer er over.

I dag er det årets siste sommerdag. I morgen er det Barsok. Årets første høstdag. I følge Alma Nakken skal morgendagens vær fortsette høsten ut. Jau jau. :-)
1
1 svar
Været TURBRA Siste svar

Våtere, villere og varmere vær..

Oversvømmelsene i Europa bør være en vekker for oss alle, hvor vi må forberede oss på ekstreme nedbørsmengder lik noen av de vi har sett for eksempel i Tyskland og Belgia i det siste, og noe som slett...
4
8 svar
Vitenskap PUK Siste svar

Blåse ett hus til himmels.

Hvordan kan man blåse ett hus til himmels med forbruk av strøm for 1 Kr. nettleie inkludert? Vi sier 1 kWt. Jeg mener dette burde gå fint men har ikke forsøkt det enda :-)
1
5 svar
Laster...