Janina, Ioninna, Hellas.

Kjent for mye regn, slik som Bergen. Det kan nok bli varmere enn ønsket om sommeren, og noen ganger litt kaldere om vinteren, men litt mindre forblåst enn øyer, og adskillig triveligere med borgmurer og en liten gresk pitoresk øy i ferskvann. Advarsel: Fangehullet IKEA - du finner ikke utgangen.

Verd å se, uansett.

Det siste jeg for min del ville bry meg om ved flytting, er temperaturer, men jeg elsker regn og hater vind.

Lykke til, de foreslåtte øyer, er sikkert gode forslag. jeg skulle gjerne vært der selv.

2

Gammel tråd, men nå er skitværet igang igjen. 30 grader så langt meldingene rekker. Er dette det typiske sommerværet i fremtiden? Skal det ikke bli mulig å nyte en eneste sommer mere?

2

Fine tips fra begge to her. Skottland og Shetland er steder jeg liksom føler for, for å si det sånn. Uten å kunne forklare det...

1

Mitt ønskevær er over stort sett dette:

5 til 15 varmegrader. Overskyet / lite sol. Regn, gjerne mye lett regn.

Bergen.

8 av 12 mnd har snittemp på 5-15 (Oslo har til sammenligning kun 4 mnd med snitt 5-15). Kryper litt under 5 i de kaldeste vintermånedene, men er sjelden spesielt kaldt. Regn har de som kjent i massevis.

Trenger ikke dra over havet etter vann..

1

Sulfat:

Men fyren er ute etter kun gråvær og «aldri» varme dager. Da er det jo bare å huske på fjorårets sommer eller deler av våren i år før Bergen er utelukket for ham. Det skal også bli sol og ganske varmt vær i flere uker nå mens f.eks Færøyene bare får gråvær og 10-11 pluss. Vestlandet, særlig Bergen, har masse nedbør på et år, men når det klaffer med været kan det være veldig fint. Trådstarter takler jo ikke den slags vær. Jeg mener Færøyene er et bra valg for ham.

1
monterosa Gammel tråd, men nå er skitværet igang igjen. 30 grader så langt meldingene rekker. Er dette det typiske sommerværet i fremtiden? Skal det ikke bli mulig å nyte en eneste sommer me...

30 grader så langt meldingene rekker. Er dette det typiske sommerværet i fremtiden? Skal det ikke bli mulig å nyte en eneste sommer mere?

Deilig !!!

Og om et par uker reiser jeg ned dit det vanligvis ligger på 35 grader i juli og august og blir ut oktober. Kun når det bikker 38 blir det litt i meste laget, men da har man jo aircondition :-)

Jeg gleder meg !!!

1
xpoolman [sitat…] Deilig !!! Og om et par uker reiser jeg ned dit det vanligvis ligger på 35 grader i juli og august og blir ut oktober. Kun når det bikker 38 blir det litt i meste laget, m...

Og om et par uker reiser jeg ned dit det vanligvis ligger på 35 grader i juli og august og blir ut oktober. Kun når det bikker 38 blir det litt i meste laget, men da har man jo aircondition :-)

Reis og ryk :).

Vi er forskjellige. Noen liker mange røde grader, andre ikke.

Jeg har f.eks aldri vært i Syden (og skal aldri dit). Men noen jeg har snakket med sier nårdet er varmt her hjemme i innlandet er det mye verre enn høyere gradeantall f.eks ved havet ved Hellas.

1 grad er ikke nødvendigvis 1 grad! Slik er det jo med de kalde også. Minus 10 og stille er annet enn minus 10 og fæl vind.

God tur :).

1

5 til 15 varmegrader. Overskyet / lite sol. Regn, gjerne mye lett regn.

Kom til å tenke på kriminalserien "Shetland" innspilt på Shetland.

Været i serien veksler mellom: Overskyet & vind, eller overskyet, vind & regn.

Er sikker på at serien trekker mange turister dit, selv om været er slik det er.

1
Laster...