Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Minus 20 grader i dag klokken 07:00. Nå er det cirka minus 13 grader og sol.

Men kaldt ja.

1
363 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

monterosa

Helt vanvittig. Holder seg stabilt på ca 25 grader og varmere skal det bli utover uka. Ikke regn i sikte. Fikk stakkars 4 mm på lørdag.

2

Langorm

Holder seg stabilt på ca 25 grader

Jeg synes det holder med 25 grader, når det er tilnærmet vindstille. Men vi skal vel ikke klage? Snart er vi midt i juli. Dagene går fort. Og rett som det er, er høsten der. :-)

1

monterosa

https://www.dagbladet.no/nyheter/na-ryker-sommervaeret/73980852

Dette er da vel ingen nedslående beskjed. Endelig mer levelig. Humøret stiger flere hakk. Burde fortelle disse meterologene at ustabilt vær er godvær for endel mennesker også.

2

return_of_drakkar

Dette er da vel ingen nedslående beskjed. Endelig mer levelig.

Jeg vil se det jeg tror det. Ser at de allerede har fjernet masse regn og plusset på noen grader... Allerede 20 grader på morgenkvisten. Men skyet.

1

TheBaseline

I morgen er det meldt 18 grader og regn. Bare for få dager siden meldte de 28 grader og strålende sol for i morgen. Hvordan er det mulig å bomme med 10 grader?!

2

fargerik

18,3 grader i skyggen i hagen her, det syns jeg personlig er passe.

I sola er det heftig, det steker godt fra skyfri himmel her. Jeg tar siesta i skyggen snart nå, liker ikke å drive og luke og stelle hage når sola steker midt på dagen.

2

return_of_drakkar

2 minusgrader og blank himmel klokken 07:00 i dag. Kald vind.

Gamle værtegn sier at dersom det blåste kaldt fra nord på langfredag, så vil det bli slik til Kristi Himmelfartsdag, som er 13.mai. Så langt ganske så :).

2

fargerik

Gamle værtegn sier at dersom det blåste kaldt fra nord på langfredag, så vil det bli slik til Kristi Himmelfartsdag, som er 13.mai. Så langt ganske så :).

Vi skal ikke kimse av gamle værtegn. Kaldt har det vært før. Husker godt at jeg gikk i 17-mai-tog i snøvær på sekstitallet. I Fredrikstad.

Nå er det jaffal over 5 varmegrader her, og det er klarvær. Men det blåser småfrisk nordavind. Jeg ser vindretning og styrke fra stuevinduet. Er det hvite topper på vannet, blåser det bris. Hengebjørka nede ved vannet er også en god indikator. Henger alt rett ned, er det vindstille. Akkurat nå henger raklefaenskapet ca. 45 grader og peker mot sør, da er det nordavind.

1

xpoolman

Husker godt at jeg gikk i 17-mai-tog i snøvær på sekstitallet. I Fredrikstad.

Jeg husker en gang på 70-tallet vi var på telttur på en av de ubebodde småøyene utenfor Stavanger på 17. mai.

Våkna opp på "morrakvisten" 18. mai med rim i gresset rundt teltet.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...