Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Farevarsel igjen!

Begynner ikke disse farevarslene snart miste sin betydning, når de kommer såpass ofte og man også bommer såpass ofte.

Det har vel ihvertfall vært 2x siste 10 dager de har bommet grovt. Var jo først tordenvær som gikk langt inn i Sverige. Og var vel også meldt mye regn igår? (eller var det dagen før) som også heller ikke slo til.

Nå er det nytt dobbelt farevarsel (regn og lyn)!

1
7 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

firepile

"Unnskyldning" fra MET på twitter:

Det nærmer seg et lavtrykk fra sørøst, og det kommer litt hurtigere inn mot Norge enn forventet

1

TheBaseline

Nå melder de hele 20 grader i dag og 18 i morgen. Det som egentlig skulle vært 28 grader begge dagene. Er helt utrolig at det er mulig å bomme med 10 grader!

1

TheBaseline

Når er det yr IKKE bommer? Skulle jo bli tropevarme denne helgen! Meldte 28 grader i morgen og strålende sol. Samme på fredag. Nå melder de 24 grader og overskyet i morgen og regn på fredag. I helgen blir det også regn.

1

firepile

Helt latterlig hvordan de bommer for tiden.

Lagt ut på twitter av MET for 14 timer siden:

Kan vi nå 30 grader noen steder i løpet av de neste dagene? Det ligger i hvert fall an til høy temperatur over hele Sør-Norge, og fredagen peker seg ut i prognosene våre PS: Husk å beskytte deg mot UV-strålene med både skygge, klær, solkrem og solbriller!

2

fargerik

Farevarsler bør avvikles. Problem løst.

1

VivaLV

De burde ihvertfall oppdateres bokstavelig talt hver time. Nå kommer farevarslet og så kommer det kanskje ny beskjed 12 timer etterpå at "vi bommet".

1

fargerik

Løsningen er enkel. Gi dem større budsjett. Gi dem flere ansatte og bedre datautstyr. Dette vil du vel betale for?

Det aller enkleste er vel dog at de som ikke er fornøyd bruker en annen leverandør av værmeldinger. Hva med Storm? Hører aldri noen klager på Storm.

Men som sagt....i mellomtiden vil jeg være komfortabel med at de avvikler disse farevarslene. Folk blir uansett bare forbanna.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Laster...