Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kjære Bjrl og AMADEUSnr1

Kan ikke dere to for alle oss andre sin skyld ta deres tåplige kamp ett annet sted enn på VGD, ta gjerne å ring hverandre privat, eller dere kan møtes ett eller annet sted å gå løs på hverandre, hva som helst egentlig. BARE IKKE GJØR DET HER. La oss slippe deres totalt usaklige skittkasting mot hverandres parti som dere begge påstår dere representerer, helt ærlig så trur jeg disse to partiene gremmes over det der gjør her inne. Jeg skal ikke påstå her hvem av dere som er verst men ille er dere begge to så please gå ett annet sted å gjør opp dere imellom å kom tilbake når dere kan diskutere saklig om saker uten å rakke ned på hverandre og partiene deres. Kunne dere være så greie?

1
30 svar

30 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Bjrl

Toro40 skrev: La oss slippe deres totalt usaklige skittkasting mot hverandres parti som dere begge påstår dere representerer, helt ærlig så trur jeg disse to partiene gremmes over det der gjør her inne.

- - - - -

Nå har vel egentlig jeg sagt det motsatte - at jeg _kun_ representerer meg selv, og ikke noe parti eller noen annen organisasjon.

Hva Amadeus og ander selverklærte absolutt-ikke-dumme-i-det-hele-tatt måtte finne på å påstå at de representerer, dethar jeg ikke kontroll på. Men at de som de påstår seg å representere neppe er glad for innsatsen, det er jeg sikker på at du har helt rett i :)

Mvh Bjrl

1

Elektrojet

Nei for noe tull!

Keep up the good work, guys!

Og unngå slag over beltestedet for all del :)

1

BeatPoet

Er øreflippene gode ikveld?:)

http://www.blogging.no/blog.php/satyrkid

1

Elektrojet

Øreflippene er omsluttet :)

1

nanook

Hei BeatPoet!

Fin blogg du har på Dagbladet. Fint med valgfrihet mellom VG-blogg og dagblad-blogg ;-)

1

AMADEUSnr1

Toro40 det er jo ikke jeg som kaster skit her, jeg bare forsvarer meg fra skitkasting fra en annen debattant her som påstår i hytt og pine ting om meg han ikke kan dokumentere. Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Toro40

AMADEUSnr1 skrev: Toro40 det er jo ikke jeg som kaster skit her, jeg bare forsvarer meg fra skitkasting fra en annen debattant her som påstår i hytt og pine ting om meg han ikke kan dokumentere. Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:<a href="http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm"&gt;http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm&lt;/a&gt; --------------------------------------------------------------------------------------------------- Nåvel en må som kjent være minst to for å krangle å det er faktisk mange måter å forsvare seg på å det skal du faktisk ha er som regel ikke du som starter disse trådene nei men flink til å følge opp er du, ett tips hadde jo vert og overse så hadde du vokst ganske mye her inne :-)

1

Mjerka_18

Vokst? han er jo Frp-er.

1

AMADEUSnr1

Ja men Toro40, det er jo han som angriper meg og mitt parti så jeg har retten til å forsvare meg og mitt parti. Usaklige påstander kommer han med som bare ikke kan bli stående uimotsagte heller. Men OK jeg føler at jeg har fått sagt det jeg skal til ham og du har jo et poeng at det ikke nytter heller, mannen hører ikke på hva som sies. Kanskje det er bortkastet energi likevel. Så da avslutter jeg det å svare ham da. Greit jeg tar hintet så idag avslutter jeg det å svare hans tråder!

Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

1

Tranquila2000

AMADEUSnr1 skrev: Toro40 det er jo ikke jeg som kaster skit her, jeg bare forsvarer meg fra skitkasting fra en annen debattant her som påstår i hytt og pine ting om meg han ikke kan dokumentere. __________________________________________________________________

Mamma - mamma ............. er slem mot meg.

1

Mjerka_18

Haha. Det underholder meg litt, egentlig.

1

Tandem

Mjerka_18 skrev: Haha. Det underholder meg litt, egentlig.

>> Enig i det :)

1

Toro40

Får bare legge til da at det er flere her inne som nok burde gjøre det samme men noen har nok klart skilt seg ut den siste tia sånn er det bare.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...