Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva skjer fremover? Skal man fortsette å få lov til å spørre om man skal ha bringebærsyltetøy eller jordbærsyltetøy på brødskiva i det uendelige her?

Uke etter uke, stadig samme søpla. VGD er blitt en chattekanal! For en søpledynge! Er det ingen muligheter å dra befolkningen videre og inn i fremtiden på? Hvorfor sitter man i Akersgaten og tvinner tommeltotter, er fornøyde og flirer over masse svada? Når skal kvalitet slå kvantitet?

1
6 svar

6 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

VG Nett

VGD skal ikke være en chattekanal men man skal kunne diskutere pålegg. Forumet er stort nok til å kunne ignorere de trådene man ikke liker. Husk at det er opp til dere hvilke tråder som ligger på topp.

Fortsatt god diskusjon, enten det dreier seg om syltetøy, Ankerskogen svømmehall eller fisketorget i Bergen.

Mod

1

absolutelyNOT

Hehe, spamming også.. To tråder med mer eller mindre samme tema, på samme kveld og allting. Jeg vil heller lese om syltetøy.

1

Elektrojet

Jeg vet du har vanskelig for det, men prøv å tenke litt nytt? Og hvis du ikke greier det, så har du alltids backstage som kan gi deg impulser du higer etter.

1

absolutelyNOT

Jeg starter sjeldent to "like" tråder iløpet av en kveld, så hvorfor er det _jeg_ som skal tenke nytt? Siden du returnerte til backstage, er det vel fordi _du_ trengte impulser. Jeg får det gjennom andre kanaler.

1

HoldBriIlan

Jeg lurer på når VGD skal innføre alkolås på nickene her.

1

Elektrojet

Det er kanskje en mulighet, men sikkert vanskelig å gjennomføre i praksis.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...