Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Stempling av debattanter som nazister

I tråden http://vg.transact.no/Item.asp?GroupID=132&Group=Politikk+%2D+Norsk&ThreadID=1004124&Thread=Jeg+fikk+rett+igjen%2C+SV+fosser+fram%21&Page=-1#14133822 kommer dette opp:

AMADEUSnr1 [2116] 29.04.06 15:41 Er innlegget upassende? Tips oss Svar På Endre Enig KjartanA, det lyder kjent slik Bjrl uttrykker seg her. Kjent fra nasjonalsosialistisk propaganda. Montro han er nasjonalsosialist?? Stig Amadeus de Lange, medlem FRP Bilde:http://home.online.no/~s-de-la/hjemmeside.htm

Jeg syns det er såpass drøyt å bli mistenkt for å være nasjonalsosialist at jeg klagde på innlegget, men det får altså stå der.

Er det slik å forstå at VGD mener dette er i tråd med å debattere sak og ikke person, og at det ikke kan regnes som trakassering?

Regelen om "Hold en saklig tone i dine innlegg" virker også noe pussig målt opp mot at slike utsagn får stå, det er i allefall min egen oppfatning.

Når det i VGDs regler står "Debatten blir bedre uten nedsettende kommentarer om andre", så er jeg enig i det. Og jeg vil tro VGD er interessert i å ha en så god debatt som mulig her inne.

Ville det ikke da vært klokt å slette denne typen innlegg når de blir klagd på?

At de ikke blir slettet betyr jo at det åpnes for at man kan komme med denne typen slengbemerkninger mot hverandre - og kjenner jeg debattantene inn epå "norsk politikk" rett så vil forumet ganske raskt bli overfylt av denne typen beskyldninger mot hverandre... :)

Mvh Bjrl

1
7 svar

7 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

zgum

Bjrl skrev: Regelen om "Hold en saklig tone i dine innlegg" virker også noe pussig målt opp mot at slike utsagn får stå, det er i allefall min egen oppfatning. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Og det sier du, som kaller Siv Jensen for "Utrolig arrogant, flåsete og nedlatende Surpomp", surpomp, grinebiter og trimdronninga - isteden for å bruke hennes virkelige navn.

1

Bjrl

Syns du dét er usaklig? Når det attpåtil er velbegrunnet?

På linje med å kalle noen du debatterer med for en nazist, eller mer usaklig enn det?

Hvis du syns slikt er såpass usaklig at det bør slettes - så klag i vei til moderator. Så får de vurdere om man skal kunne kalle Siv Jensen for "trimdronninga" eller om det er såpass ille at det må slettes fra forumet.

Personlig syns jeg det bør være greit, i og med at det er den saken hun assosieres med blant folk nå - og i å kalle henne "trimdronninga" ligger det implisitt en mild refselse av at hun har overlatt til deg og meg å betale fitnesstreneren sin. Men hva jeg mener i denne sammenheng er ikke så relevant, for jeg er ikke moderator her inne.

Mvh Bjrl

1

zgum

Vel, jeg holder meg for god til konsekvent å kalle Kristin Halvorsen for grinebiter iallfall. Innleggene dine preges gjennomgående av sjikane iblandet litt fakta, sånt sett blir det litt rart å se deg uttale deg slik du gjør i åpningsinnlegget.

1

VG Nett

Innlegget er slettet.

Mod

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...