VG Debatt

irenh

Hvorfor sletting?

Jeg spør om et spørsmål.. Spurt 2 ganger i dag.. De blir slettet.. UTEN at jeg får en forklaring!! Irriterer meg grønn! Har ikke vært til stede 24/7.. Så ikke fått sett om jeg har fått svar engang!

jeg har pleier å følge Sigrid saken på vg.. Men nå har tydeligvis ikke de direktesendinger lengre. Og da lurer jeg på: bytter de forskjellige på dekningen? Skal ikke vg lengre ha dekningen direkte?

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

http://vgd.no/samfunn/aktuelt/tema/1769108/tittel/en-lenke-holder-ikke

Det for dette trådene blir slettet.

Når det gjelder Sigrid saken er det skandale at VG har mistet interessen for live sending, igår kjørte de på hele dagen at i dag lander Ylvis.

VG prioritere å ha en eller flere journalist(er) på Gardermoen for å vente på Ylvis gutta på en søndag, men slutter med live sending ifra Sigrid saken.

Dere nærmere dere Se og Hør med stormskritt og er veldig snart forbi, når det gjelder seriøsitet og kjendishysteri, til fordel til saker som er nyhetsaker og som engasjerer mange.

VG dette er svært skuffende , men dere har noen konkurenter som dekker saken live, så vi har vært der i dag og fredag.

1

Har ikke sjekket dette, men antar det er fordi såpass mye av det som kommer fram i retten ikke kan formidles videre.

Når det gjelder slettingen så er det riktig som goggen43 skriver.

Vi har ikke "mistet interessen" for Sigrid-saken som vi har dekket bedre enn noe annet norske mediehus.

Når det gjelder Ylvis så var en fotograf og en journalist på flyplassen. De jobber for Rampelys som er en annen avdeling enn Nyheter. Så de to tingene kræsjer ikke med hverandre i det hele tatt - det er ikke sånn en stor avis som VG jobber.

Apropos "viktige saker":

https://www.facebook.com/vgnett/posts/10151951572446995

Øyvind

1

Du Øyvind svarer jo motsatt! Har dere mistet interessen? Hvorfor har dere ikke sendinger da? Når du sier at dere har hatt den beste dekningen enn noen andre mediehus!

hvorfor har dere ikke sendingen da? Da vil det jo bli naturlig at vi går over til andre sider og leser

1

Hei, da har jeg sjekket litt mer. Det er flere grunner til at det ikke er direktesendinger nå av rettssaken.

1) Vi pleier sjelden ha full direktedekning av hele rettssaker. Som oftest er vi der ved innledningen til begge parter og så trapper vi ned dekningen, eventuelt med en ny direktesending når dommen kommer.

2) Interessen for direktesendingene har vært liten etter de innledende rundene, og da har vi valgt å bruke ressursene annerledes.

3) Det er forholdsvis mye i rettssaken som ikke kan videreformidles av pressen. Det er forståelig, med sakens natur. Men det gjør at direktesendingene blir mye "stille", hvor vi ikke kan melde noe.

Samlet sett gjør dette at VG har valgt å ikke ha VG Direkte fra rettssaken.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...