VG Debatt

Kul_Djevel

Tomler

Jada. Jeg ler fortsatt. Jeg ler av dere alle som trykket feil. Dere skulle egentlig anmelde mitt innlegg som upassende fordi dere var provosert over mine sterke meninger, men endte altså opp med å gi meg en tommel i stedet :)

HA HA HA!

Men ikke bare er dere så klomsete at dere gir meg en tommel i stedet for å anmelde meg. Neida. Dere skriver et L A N G T innlegg i tillegg for å informere meg hvor klomsete dere er.

"Hei, jeg trykket feil og ga deg en tommel" !!! KRISE KRISE! What the fuck? ga du meg en tommel uten at du skulle gi meg en tommel?

VGD bør opprette et eget tommelpoliti! Vi gamler med egen helse her inne nå tomler gies når klage egentlig skulle vært sendt!

4
40 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Viqsites Ja, det gjelder å opplyse om det. hehe Sitter allikevel med følelsen at MOD tar seg bryet m å fjerne tråden, da gutta du ref'r til sitter på sutreknappen as we speak! :)

da gutta du ref'r til sitter på sutreknappen as we speak

Oh yes, u better believe it. Nå er klagekompaniet i gang for full musikk :)

Det morsomme er at alle som trykker feil og gir deg tommel, er alltid de som ALLTID klager på andre sine innlegg :)

2

De fleste er vel egentlig bare lei av at du debaterer som et helikopter som har mistet halerotoren sin og som blir styrt av en pilot med 5 i promille.

1
Kul_Djevel [sitat…] Oh yes, u better believe it. Nå er klagekompaniet i gang for full musikk :) Det morsomme er at alle som trykker feil og gir deg tommel, er alltid de som ALLTID klager på a...

Det morsomme er at alle som trykker feil og gir deg tommel, er alltid de som ALLTID klager på andre sine innlegg :)

Ler alltid av den nærmest hysteriske forklaringen som alltid skal følge glippen. "Jeg trykte en tommel til deg ved en feil"-gapinga, som om dette underminerer hele deres brukertroverdighet om de ikke får forklart nettopp det haha

Har en haug av de gutta der på Diskusjon.no også.

Problemet er ofte at moderatorer sletter i blinde, men man kan alltid nyte å svare takk for plussene/tomlene til sutregjengen og se de lide i frustrasjon over denne enorme glipp:)

Viktig disse tomlene for dem, vet du!

1

Jeg gir ikke tomler og bryr meg ikke om jeg får eller ikke får noen heller.

Her kan jeg gi en selvtommel.

2
Altimeter [sitat…] Debatthistorien din viser vel egentlig at du aldri har hatt en "halerotor"

He he, debatthistorie du liksom :)

Min debatthistorie viser vel at jeg er en av de veldig få som ikke tenker som en sau.

Du måttte også gjøre en tommeldebatt til en persondiskusjon, men det er kun fordi du er sur :) Du er sur fordi jeg treffer spikeren på hodet. Du er en klager og har av den grunn trykket feil mange ganger :) Du er sur fordi jeg ler av dette. Du er sur fordi du har mer enn en gang gitt meg tommel ved feiltakelse og hadde i etterkant en lang avhandling om at du trykket feil og liksom hvorfor :)

2
Kul_Djevel He he, debatthistorie du liksom :) Min debatthistorie viser vel at jeg er en av de veldig få som ikke tenker som en sau. Du måttte også gjøre en tommeldebatt til en persondiskusjon...

sur fordi jeg ler av dette. Du er sur fordi du har mer enn en gang gitt meg tommel ved feiltakelse og hadde i etterkant en lang avhandling om at du trykket feil og liksom hvorfor :)

Trengte vel neppe å sies, lå ganske klart i lufta her den:)

1
Kul_Djevel He he, debatthistorie du liksom :) Min debatthistorie viser vel at jeg er en av de veldig få som ikke tenker som en sau. Du måttte også gjøre en tommeldebatt til en persondiskusjon...

Det er jo nettopp det du elsker. Snakke om deg selv, om hvor god du er og hvordan andre er sauer.

Jeg har aldri klaget på dine innlegg ei heller gitt deg tommel. Når jeg tenker meg om så har jeg faktisk fått tommel av deg. Trykket du feil den gangen ;) ?

2
Altimeter Det er jo nettopp det du elsker. Snakke om deg selv, om hvor god du er og hvordan andre er sauer. Jeg har aldri klaget på dine innlegg ei heller gitt deg tommel. Når jeg tenker meg...

Jeg har aldri klaget på dine innlegg ei heller gitt deg tommel. Når jeg tenker meg om så har jeg faktisk fått tommel av deg. Trykket du feil den gangen ;) ?

Jo du har gitt meg tommel med etterfølgende lang avhandling om hvorfor du trykket feil :)

Jeg gir tomler til alle som skriver noe bra. Jeg er altså ikke slik som deg som ser på folk som venner og fiender her inne :) Har du fått en tommel av meg, så skrev du vel noe bra da sikkert :) Som sagt. Jeg gir ikke tomler til personer. Kun innhold :)

1
Kul_Djevel [sitat…] Jo du har gitt meg tommel med etterfølgende lang avhandling om hvorfor du trykket feil :) Jeg gir tomler til alle som skriver noe bra. Jeg er altså ikke slik som deg som s...

Jeg er altså ikke slik som deg som ser på folk som venner og fiender her inne :)

Det gjør ikke jeg heller, jeg ser på deg hverken som venn eller fiende. Snarere en idiot med manglende selvinnsikt. Og den dagen du skriver et godt innlegg så skal du få en oppriktig tommel av meg også. det bør jo komme et snart nå som du har tilbrakt nok tid her inne til å produsere over 35000 innlegg av vinglende meninger :)

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...