VG Debatt

Apropos

Slettet.....og..hvorfor ?

Ser at ett innlegg av meg er blitt slettet fra MOD... og skulle egentligt likt å vite hvorfor..?? Var det et svar de ikke likte.. var det... at jeg sa at de egentlig ikke har standard for tilskudd..eller.. var det for at jeg klaget på sosialistisk forblivelse herinne.. lurer.. dette blir garantert slettet raskt!

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ser at ett innlegg av meg er blitt slettet fra MOD

Du fikk ihvertfall flyttet denne gåten du postet tidligere til backstage. Altså ikke slettet. Det ble flyttet. Gåter har vel da ingenting med norsk politikk å gjøre sikkert?!? Hva tror du?

1
Kul_Djevel [sitat…] Du fikk ihvertfall flyttet denne gåten du postet tidligere til backstage. Altså ikke slettet. Det ble flyttet. Gåter har vel da ingenting med norsk politikk å gjøre sikker...

Gåte.. du ser meg jaggu ut som en gåte.-) har et svar på anywayen.. og slettet....noen er visst fredet.... Backstage..ja ja.. i bagrunnen.. like greit å flytte meg dit:-).. jepp den hadde med norsk politikk å gjøre..når..svaret var ti de fredetete på norsk politikk!!!..Sånn er det bare.. om du liker det elle ikke:.-)

1

Flyttet denne saken hit til RIKTIG forum. Debatt om VG Debatt skal ikke postes i "Politikk - Norsk".

Øyvind

1

Vi sletter aldri saker pga meningen i saken, med mindre meningene er i strid med norsk lov eller bryter noen av reglene for forumet.

29 av 30 saker som slettes på "Politikk - Norsk" er fordi det ikke er noen mening i dem - det er bare en lenke og halvannen setning.

Øyvind

1
VG Nett Vi sletter aldri saker pga meningen i saken, med mindre meningene er i strid med norsk lov eller bryter noen av reglene for forumet. 29 av 30 saker som slettes på "Politikk - Norsk...

Men i alle år så har det vært så mange spørsmål om hvorfor tråder slettet , låses osv osv....

Hvorfor ikke avslutte tråden med en grei beskjed så er saken løst. Enkelt og greit..

Og før dere sletter tråder ( borte vekk med den ) så syns jeg virkelig dere bør være sikre , for en bra tråd med mye deltagelse og så forsvinner hele tråden pga 1 IDIOT , er det ikke da bedre å fjerne denne idioten ??

1

Jeg har opplevd at dere har slettet innlegg fra troll som har drevet med ren hetsing og trakassering, er det for å beskytte trollene? De blir jo ikke kastet ut, og deres innlegg vil jo til syvende og sist slå tilbake på dem selv, men dessverre hjelper VGD dem å slette alle spor etter deres dårlige oppførsel. Tenker på innlegg som jeg selv ble utsatt for tidlig i fjor på forumet for "Dyr," om en hund som oppførte seg merkelig, og nå sist et innlegg som ble slettet i dag på forumet for "Helse, " hvor det er en tråd om en med vond rygg.

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...