Nye VGD er lansert! Mer informasjon

13 innlegg i tråd forsvant

Jeg ser at en tråd på uforforumet så forsvant det 13 svar jeg kom med. Alt jeg skrev. Mens en rekke av personangrepene på meg fikk stå. Er dette pga organisert klaging som det har vært en del av fra før? Bør dere ikke slette også det jeg svarer på og ikke bare mine?

Det er ikke så viktig at det ble slettet. Jeg svarte ikke akkurat på tema, så det er forståelig. Men på UFO-forumet har dere jo tillatt det å ikke svare på tema i veldig lang tid. TS i den aktuelle tråden troller jo alle trådene på UFO forumet og pleier aldri å svar på tema. Så har vi en rekke andre kjente der inne som alltid avsporer tema og aldri diskuterer tema. Dere sletter ALDRI disse. Men det er vel fordi folk har gitt opp å klage på disse.

Et annet poeng er at dere sletter svar på personangrep men lar personangrepene få stå. Virker ikke spesielt konsekvent.

1
35 svar

35 svar

Temaet innlegget er postet i er stengt.

Andropov

Tystetråd.

1

Kul_Djevel

Tyster på tysterne. Det er innafor isåfall.

1

ThePokerKing

Jeg sier bare at det er rart dette er en utbredt debunkergreie når jeg selv er debunker og ikke kan huske at jeg noen gang har klaget på noen.

Så hvis du tror dette gjelder alle er du ihvertfall på jordet, noe jeg tror du er uansett med denne teorien.

1

Kul_Djevel

Jeg tror ikke du klaget denne gang. Jeg er ganske sikker på hvem som klagde. De er også herved evig ignorert av meg i all fremtid.

Poenget er at mange av de som skriver at de ikke klager, faktisk klager veldig mye. 13 innlegg forsvinner ikke fordi MOD plutselig har bestemt seg for å renske ut meg av en tråd, hvor MOD glemmer å slette alle de andre usaklighetene.

Men jeg tror det jeg skrev krenket selvfølelsen til 2 stykker i så stor grad at de helst ville at dette skulle bli slettet. Samme personer klager på at de ikke finner noe jeg har skrevet. Kanskje ikke rart når de ofte sørger for at ting de helst ikke vil skal bli søkbart i fremtiden blir slettet. Tusenvis av ganger.

1

BornOnThe4thOfJuly

Jeg tror ikke du klaget denne gang. Jeg er ganske sikker på hvem som klagde. De er også herved evig ignorert av meg i all fremtid.

Forsøker du deg på en "straff" av andre folk her nå basert på hvem du tror har klaget på deg? Hva med å holde prinsippene om rettsikkerhet litt høyere?

Attpåtil så har du vel egentlig innrømmet at du selv er skyldig men vil altså likevel "straffe" de du tror påpekte det overfor den virkelige dommeren her, Mod, fordi de gjorde Mod oppmerksom overfor dine egne lovbrudd.

Ikke mye igjen av rettsikkerhetstankegangen din her. Men det gjelder kanskje ikke når du selv skal opptre som påtalemakt, jury og dommer?

Har man begått regelbrudd så er det uetisk å angripe de som påtaler disse regelbruddene. Ansvaret for dine egne regelbrudd er helt og holdent ditt eget.

"Straff" er selvsagt skrevet i anførselstegn fordi mange nok vil se det som en premie at du ikke svarer dem. Men jeg regner med at du har ment det som en straff.

1

ThePokerKing

Ok. Ville bare sjekke hvem du mente og om du i såfall er helt på jordet.

Og det fant jeg ut at du er.

1

Kul_Djevel

Ok. Ville bare sjekke hvem du mente og om du i såfall er helt på jordet.

Alle mine innlegg forsvant. Alle.

Ingen av de andre avsporingene forsvant. Ingen av personfoluseringene forsvant.

Så prøver du å innbille meg at en eller flere såkalte "debunkere" ikke klaget?

Som sagt dette er ikke rakettforskning. UFO-forumet er og forblir et søppelforum og har for LENGE SIDEN blitt ødelagt at såkalte "debunkere" som aldri noen gang har diskutert tema. Aldri. Kun der for å avspore. Kun der for å personfokusere.

Så skjedde det utrolige. En debunker startet en tråd. Så kom jeg inn med veldig mild form for avsporing. Da skulle man plutselig begynne å respektere tråder på dette søppelforumet som UFOforumet er. Det er så ekstremt latterlig. Dere gjør dere selv til latter. Massiv klaging på en person som gjør det mange av dere har holdt på med hver dag i åresvis.

Helt utrolig. Det er helt utrolig.

1

0gg0

Oki.

1

0gg0

Alt jeg skrev.

Gi deg. Det første innlegget ditt i tråden handlet om at jeg ikke interesserte meg for en link du la ut i en annen tråd. Så fortsatte det i sutring og gnåling. Null sak.

Hvorfor skal det få stå mener du?

1

Kul_Djevel

Dette er en henvendelse til MOD og ikke en diskusjonstråd.

Men siden du først er her nå kan jeg jo gjøre MOD oppmerksom på at du er jo en av mange som har brukt UFO forumet til ren avsporing av alle tema. På tide at det ryddes opp i forumet. Greit nok at du og dine venner der inne henger på klageknappen så raskt jeg avsporer et tema en sjelden gang, men det blir noe komisk at de som klager på avsporing er de som avsporer mest av alle.

Har ingen problem med at mine innlegg forsvant. Jeg har problem med at kun mine forsvant og ikke alle personfokuseringene jeg svarte på.

Men som sagt. En henvendelse til MOD og ikke til deg denne tråden.

1

0gg0

En henvendelse til MOD og ikke til deg denne tråden.

Greit nok. Jeg bare forteller deg hvorfor de ble slettet. Ser jo at du igjen prøver å avspore din egen tråd med å diskutere meg.

Smart.

1

ThePokerKing

"Greit nok at du og dine venner der inne...."

Hvem er dette?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...