VG Debatt

oyssol

Nye VGD-ambassadører

Vi har den siste tiden søkt etter flere VGD-ambassadører, som bistår med å hjelpe og veilede nye brukere, røkte god debattkultur og i det hele og det store fremstå som gode forbilder for andre. Fra før av bistår SirOwen og Flourhouse, og har allerede gjort en svært god jobb.

Vi har i denne omgang tatt inn følgende brukere:

* Aprilsnarr

* Stormoen33

Vi gratulerer og takker for at de ønsker å bidra til et bedre forum for alle andre.

Hvis du selv kunne tenkt deg å bidra, send gjerne en e-post til diskusjon@vg.no.

2
18 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Aprilsnarr virker ikke. Brukernavnet eksistert ikke, står det. Gjelder nok moen også, men han "kjenner jeg til fra før.

1

«Aprilsnarr virker ikke» står det å lese - jeg var på vei til å skrive et langt tilsvar på hvorfor diskusjon rundt ambassadører ikke skal taes åpent på forumet før jeg leste videre at det gjaldt linken;-)

Iallefall kjekt å prøve bidra på et forum jeg har stor sansen for, så får dere være snille med meg:-)

3
lok1 Hvor langt unna er man å åpne for å poste innlegg på natten nå?

Det samme lurer jeg på.

Jeg sitter jo ikke oppe døgnet rundt og debatterer, men enkelte kvelder er det gode debatter som abrupt avbrytes av at vi går inn i et nytt døgn. Og det er kjedelig.

Det nærmer seg presidentvalg i USA. Det hadde vært morsomt å kunne sitte på VGD og følge det valget. Det er jo på mange måter et valg som vil påvirke også oss i Europa i stor grad.

Bortsett fra at det var en slags kvasihacker som dukket opp et par ganger og herpet VGD med noen rare innlegg så var ikke VGD by night et sted der det var lovløse tilstander.

2

Det diskuteres løsninger for å åpne mer på natterstid enn hva som er ståa akkurat nå. Vi som er ambassadører er forkjempere for lengre åpningstider, så får vi se akkurat hvordan det vil se ut, men det snakkes om og jobbes med

2

Det er bra! Det er jo mest sport i Europa nå, men golfen og NFL er jo ting som er vanskelig å diskutere live nå. Og neste år er det OL på natten.

1

Aprilsnarr: Det vil vel være slik at VGD er uten våkne moderatorer/ambassadører på natta.

Om det forventes at noen skal være on call så ser jeg ikke for meg at det lykkes.

Dette fungerte jo strålende i 20 år før de stengte. Og det var såvidt meg bekjent ikke dårlig oppførsel, men rett og slett en tulling som hadde lært seg et eller annet triks som sørget for nattestengt. Mulig jeg tar feil.

2

Vi har den siste tiden søkt etter flere VGD-ambassadører

Er det en måte jeg kan kontakte deg direkte?

Send gjerne en mail til Tallionsadar@gmail.com.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Nedgangskameratene styrer Norge

Nedgangskameratene styrer Norge nå. Og mange angrer tydeligvis på at de ga sine stemmer til AP og Sp. Hadde det vært valg i dag hadde Støre og Vedum vært avhengige av både MDG og Rødt i tillegg til SV...

Massiv strøm-smell for Støre: - Vokser i omfang dag for dag

Arbeiderpartiet og Senterpartiet synker som to steiner i fersk måling. Oppturen fortsetter for Erna Solberg.


Bilde www.msn.com
1
6 svar
Politikk - Norsk silas Siste svar

Betal per kilometer kjørt

Arbeiderpartiet og andre avgiftskåte partier ivrer etter å innføre veiprising i Norge og det kan fort dyrt, og selfølgelig mye dyrere for "folk flest" som har behov for et fleksibelt transportmiddel....
Bilde

Veiprising prøves ut i Norge

Veiprising som et alternativ til bompenger har stått på den politiske dagsordenen siden bompengeopprøret. Nå skal Statens vegvesen for første gang teste det ut.


Bilde www.nrk.no
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Peace in our time?

Kald krig, hvorfor? Terrorbalanse.? Krig med stedfortredere? Lavintensitetkrig med anriket våpen.? Troen på egen overmakt? 2 x Afghanistan, Vietnam,Tidligere Jugoslavia? Atomvåpen som trussel eller ik...
1
4 svar
Laster...