VG Debatt

SirOwen

VGD søker flere moderatorer

VGD ønsker nå å knytte til seg flere Moderatorer fra de eksisterende brukerne på forumet. Grunnet økt satsing på VGD inkludert en kommende ny plattform med nytt brukergrensesnitt, er det ønskelig at vi blir flere i Mod-teamet som kan hjelpe til å gjøre forumet til et hyggelig møtested for alle som ønsker å diskutere all verdens temaer. I tillegg ønsker vi at Moderatorer skal være støttespillere for nye brukere, og med det veilede dem og hjelpe dem slik at de blir engasjerte brukere med fokus på god debattskikk.

VGD-moderatorer skal sørge for at brukerne overholder VGDs regelverk, og bidra til en god debattkultur. Moderatorer får tilgang til moderatorverktøy, som skal brukes med varsomhet og som regel i samråd med andre på teamet.

VGD-moderator får også innblikk i videreutviklingen av den nye plattformen, og skal få tilgang til betatesting av nye funksjoner.

Det understrekes at man som moderator ikke får tilgang til personopplysninger.

Nye moderatorer vil få opplæring og støtte fra eksisterende Mod-team. Man kommuniserer med de andre på teamet på egen plattform, og kan være sikker på at man ved tvilstilfeller får rask og god hjelp fra de andre på teamet.

Vervet er frivillig, og det gjøres utifra når man selv har tid. Du må være fylt 18 år, samt ha vært aktiv på VGD i minst 6 måneder. Sistnevnte krav har sammenheng med at vi ønsker å bedømme engasjement og saklighet.

Vi søker deg som har integritet, ryggrad og forståelsen for hvorfor et forum må modereres. Vi ønsker personer som vil være med på utviklingen av VGD samt sikre at forumet til enhver tid har god debattkultur. Kort sagt; vi vil ha med flere personer som setter pris på VGD og som ønsker en debattarena hvor brukere skal føle seg verdsatt og velkomne uavhengig av hvilket tema som til enhver tid debatteres. Bli med oss slik at vi kan ta vare på VGD.

Make VGD great again!

Link til søknadsskjema

2
0 svar
Laster...