Vår forståelse er at sjarmen med VGD er ikke knyttet til selve plattformen, men heller folkene og innholdet som er her.

Meh, platformen er jo en av grunnene til at folk gidder henge her. Hadde det vært mer avansert eller mer unrukelig stæsj, tror jeg vgd ville sett en enda brattere fluktkurve av medlemmer.

Jeg er uansett ikke så interessert i selve platformen, men mer hva dere skal gjøre med den. Tenker da feks på integrasjon inn i resten av vg - feks vanlig kommentarfelt, og tråder relatert til artikler uten at artikkelen blir lesset ned med uinteressante meninger fra alle og enhver. Jeg tror at et forum som bare er et forum, vil fortsette å se medlemmer forsvinne.

En helt spesifikk ting jeg lurer på er om dere kommer med noen form for blokkerings-mekanismer, eller må man fortsette med diverse script for å unngå innlegg fra folk man ikke vil se noe fra?

1

Det kan kort oppsummeres med at VGD er teknisk sett i en dårlig tilstand

Prio nummer én. Få en HTML ingeniør til å fikse den åpenbare svakheten dere har hatt siden dag én.

Jeg regner med at du vet hva jeg snakker om.

2

Vi nevnte også at du i fremtiden i større grad vil velge mer selv hva du vil lese og diskutere. En av de større endringene innebærer at du fremover skal få personalisere VGD i mye større grad. Fremfor at vi på forsiden lister opp over 100 kategorier (en ordinær bruker er innom et fåtall av disse på fast basis), skal du heller velge hvilke emner du er interessert i å diskutere og få innhold fra. Innholdet presenteres i en feed, med en forhåndsvisning av tråden. Du får derfor velge selv hva du er interessert i å lese, og slipper å få presentert innhold som er irrelevant for deg.

Synes VGD er greit slik som det er nå. Ikke noe problem for folk å merke av sine favoritt-forum blant kategoriene. Litt navigering klarer vel folk å komme seg gjennom. Alt må vel ikke inn med teskje heller.. :)

1

Krysser virkelig fingrene for at det nye forumet kommer med nattmodus som alternativ.

1

" Blir veldig overrasket hvis dette fører til noe godt! "

Du vil fortsatt få skrevet hva du mener, det er jo bra.

1
oyssol Hehe, usikker på hvem du sikter til, men jeg kan i hvert fall bekrefte at dark mode kommer ved lansering. Funksjonen ble ferdigutviklet i går :-)

Øyvind Solstad var i mange år ansvarlig for sosiale medier og dermed også VGD. Det var ofte han som svarte på vegne av VG.

Øyvind Brenne har også hatt et par-tre innlegg opp igjennom.

Sånn sett så kan det være en enkel feil å gjøre når man snakker med VG Mod å bruke navnet Øyvind.

Forøvrig vil jeg si at nattmodusen på VG Live er veldig behagelig og med et fint fargedesign.

1
Laster...