Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sniktitt: Nye VGD

Vi kan endelig dele noen skjermbilder av nye VGD, med fokus på forside, kategorier og tråder. Vårt hovedformål med VGD er at det skal være et sted for alle, hvor man kan dele, diskutere og snakke sammen om sine interesser.

Merk at vi fremdeles er på et stadie hvor design og funksjoner kan endre seg. Har du konstruktive forslag til forbedringer eller andre innspill? Vær så konkret som mulig i tilbakemeldingen, så hjelper det oss! :)

Forside:

Du skal fremover i mye større grad personalisere VGD, ut fra hva du selv ønsker. Er du kun interessert i å lese om fotball? Helt i orden - da ser du kun innhold fra de kategoriene du selv har valgt. Er du også interessert i bil og motor? Da får du det også i miksen hvis du selv vil. Finner du ikke en eksisterende emnekategori for det du ønsker å diskutere, så kan du opprette det selv.

I feeden får du presentert det nyeste og mest populære, samtidig som at du kan sortere selv (populært, nytt og toppinnhold). Vi har også innført et system hvor du kan plusse opp eller ned innhold.

Se skjermbilde av forsiden

I eksempelet følger jeg emnekategoriene Fotball - norsk, Fotball - EM 2021, Amerikanske Idretter: I tillegg har jeg opprettet emnekategorier for Volvo og VG. Jeg ser kun aktivitet fra disse emnene, og nytt og populært innhold løftes opp. Samtidig får brukeren forslag til andre tema som kan være interessant/relevant for deg. I dette tilfellet får jeg forslag til andre emnekategorier relatert til motor, sport og politikk.

Vi har som nevnt tidligere gitt brukere flere muligheter å engasjere seg på. Brukere kan opprette avstemninger, dele bilder og lenker (med forhåndsvisning) og selvsagt opprette tråder med kun tekst.

Emner/kategorier

Ønsker du å lese eller diskutere siste nytt om f. eks. EM 2021? Da hopper du enkelt og greit inn i kategorien for det, som i dag. Også her kan man sortere innholdet basert på popularitet eller siste tråder.

Se skjermbilde:

Desktop:

Mobiltelefon

Her er også et skjermbilde som viser en bildepost. Brukere kan laste opp flere bilder, og enkelt scrolle mellom dem.

Tråder:

Som flere ønsket seg, så har vi gått tilbake til en trådet visning. Svar på innlegg blir plassert i en tråd under hovedsvaret, og man kan enkelt minimere/utvide tråder. Du kan også sortere innholdet i tråder basert på popularitet, tidspunkt eller topp.

Se skjermbilde.

Video viser mer enn tusen bilder, sies det. Se eksempel på hvordan scrolling og navigering fungerer på mobil: Video

Jeg har fremdeles ingen oppdateringer rundt lanseringsdato, men det nærmer seg.

Håper dette virker spennende! Alle tilbakemeldinger tas godt i mot, og hugs å holde det konstruktivt.

-12
186 kommentarer

Canucks

Jepp, en komprimert visning tilsvarende det som er vanlig i tradisjonelle klassiske forum-visninger og ikke Reddit-forum stil.

1

oyssol

Ønsket er notert!

1

oyssol

Vil en slik kompaktvisning av innhold (for dem som ønsker) være et riktig steg på veien (spørsmålet går også til dere andre som har etterspurt dette)?

Skjermbilde av kompaktvisning

Bilder og annet blir komprimert, uten forhåndsvisning av innlegg. Trådtittel vises. Det samme kan tenkes å gjelde i kategorier.

1

-Jolla

Jeg tenker at det kan være enda mer kompakt. Her var det veldig mye hvitt, tomt område, med kun et par linjer med tekst per (relativt store) boks.

Noe slikt som dette kunne kanskje vært bedre?

Her får man mye informasjon. Trådtittel vises. Trådstarter vises (ikke egentlig så viktig). Antall innlegg vises. Når siste innlegg ble postet vises - og da med klokkeslett, heller enn hvor lenge siden det er, slik at det er lettere å forholde seg til og du vet om du har sjekket tråden siden sist det var et innlegg heller enn når tiden forandrer seg hele tiden relativt til nåtiden.

Hvor aktiv en tråd er vises, men dette kunne gjerne vært forbedret. Det kunne også vært en fordel med å vite hvor ny tråden er. Er den en "trofast" tråd som har vært jevnt aktiv over mange år? Er det en helt ny tråd som kun har 5 innlegg, eller er det egentlig en tråd som ble laget for to år siden som kun har 5 innlegg og som noen har dratt opp, og dermed ser ny ut?

3

Canucks

Så lenge jeg kan se i kategorier så er det et riktig steg. Sånn at jeg har en forum-forside for hver kategori, enten det er Fotball - Norsk eller Aktuelt etc.

Jeg er personlig ike noe fan av disse down-votes og up-votes reddit stil på innleggene, men det er ikke så viktig, det at det er mer strømlinje-formet som på ditt bilde, og at jeg kan gå inn på et forum for en kategori, også se hva som er siste innlegg, og ikke se de basert på down-votes/up-votes er viktigst.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...