Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sniktitt: Nye VGD

Vi kan endelig dele noen skjermbilder av nye VGD, med fokus på forside, kategorier og tråder. Vårt hovedformål med VGD er at det skal være et sted for alle, hvor man kan dele, diskutere og snakke sammen om sine interesser.

Merk at vi fremdeles er på et stadie hvor design og funksjoner kan endre seg. Har du konstruktive forslag til forbedringer eller andre innspill? Vær så konkret som mulig i tilbakemeldingen, så hjelper det oss! :)

Forside:

Du skal fremover i mye større grad personalisere VGD, ut fra hva du selv ønsker. Er du kun interessert i å lese om fotball? Helt i orden - da ser du kun innhold fra de kategoriene du selv har valgt. Er du også interessert i bil og motor? Da får du det også i miksen hvis du selv vil. Finner du ikke en eksisterende emnekategori for det du ønsker å diskutere, så kan du opprette det selv.

I feeden får du presentert det nyeste og mest populære, samtidig som at du kan sortere selv (populært, nytt og toppinnhold). Vi har også innført et system hvor du kan plusse opp eller ned innhold.

Se skjermbilde av forsiden

I eksempelet følger jeg emnekategoriene Fotball - norsk, Fotball - EM 2021, Amerikanske Idretter: I tillegg har jeg opprettet emnekategorier for Volvo og VG. Jeg ser kun aktivitet fra disse emnene, og nytt og populært innhold løftes opp. Samtidig får brukeren forslag til andre tema som kan være interessant/relevant for deg. I dette tilfellet får jeg forslag til andre emnekategorier relatert til motor, sport og politikk.

Vi har som nevnt tidligere gitt brukere flere muligheter å engasjere seg på. Brukere kan opprette avstemninger, dele bilder og lenker (med forhåndsvisning) og selvsagt opprette tråder med kun tekst.

Emner/kategorier

Ønsker du å lese eller diskutere siste nytt om f. eks. EM 2021? Da hopper du enkelt og greit inn i kategorien for det, som i dag. Også her kan man sortere innholdet basert på popularitet eller siste tråder.

Se skjermbilde:

Desktop:

Mobiltelefon

Her er også et skjermbilde som viser en bildepost. Brukere kan laste opp flere bilder, og enkelt scrolle mellom dem.

Tråder:

Som flere ønsket seg, så har vi gått tilbake til en trådet visning. Svar på innlegg blir plassert i en tråd under hovedsvaret, og man kan enkelt minimere/utvide tråder. Du kan også sortere innholdet i tråder basert på popularitet, tidspunkt eller topp.

Se skjermbilde.

Video viser mer enn tusen bilder, sies det. Se eksempel på hvordan scrolling og navigering fungerer på mobil: Video

Jeg har fremdeles ingen oppdateringer rundt lanseringsdato, men det nærmer seg.

Håper dette virker spennende! Alle tilbakemeldinger tas godt i mot, og hugs å holde det konstruktivt.

-11
186 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Rainmaker

Så....

Nye VGd = Facebook newsfeed med kommentarfelt hvor man selv velger hvilke saker man skal se, i stedet for at en algoritme gjør den jobben...

Det er en grunn til at jeg ikke diskuterer på Facebook... det ser nå ut som VGd er på vei den veien. Dette ligger an til å bli et eneste stort rot, forummessig.

Kan ikke si optimismen min fra tidligere info-poster om nye VGd er opprettholdt, snarere knust...

2

oyssol

Nye VGd = Facebook newsfeed med kommentarfelt hvor man selv velger hvilke saker man skal se, i stedet for at en algoritme gjør den jobben...

Du velger selv hvilke emnekategorier du er interessert i, og får nytt og populært innhold fra kun dem. Jeg håper og tror det vil bli en forbedring at du kun ser innhold du er interessert i, fremfor irrelevant innhold du ikke bryr deg om.

1

Rainmaker

Hele prinsippet om "kommentarfelt" er det jeg reagerer på. Spesielt dersom det er "upvotes" som styrer hva som dukker opp øverst.

Det er det som er hovedproblemet med Reddit; Det er særs vanskelig å gå ut av en tråd og så inn igjen siden rekkefølgen er endret og man aner ikke "hvor man var".

Presentasjonen av "temaet" som en facebook-post med kommentarfelt under gjør det enda mer rotete.

Håper dere motbeviser bekymringene mine, men mitt inntrykk er vippet fra optimisme til pessimisme.

Dersom dette ender opp som en slags lightversjon av en Facebook/Reddit-baby så er nok min karriere på VGd over etter 18 år.

1

TheOpiate

Du velger selv hvilke emnekategorier du er interessert i, og får nytt og populært innhold fra kun dem.

Si at jeg går inn på Engelsk fotball-kategorien. Får jeg da opp alle tråder i kronologisk rekkefølge etter aktivitet, som jeg så kan trykke meg inn på som i dag? Eller vil jeg få opp de mest populære i form av upvotes?

Og vær så snill og fjern dette upvote/downvotes-greiene. Som regel så starter sånne ting bare konflikter, samt tiltrekker seg folk som utelukkende jobber for å skaffe seg upvotes, eller ødelegge andre tråder/innlegg med downvotes(som på reddit i dag). Det fungerer fint kun med tommel i dag for å fortelle innleggsforfatter at man setter pris på innlegget.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...