Merk at vi fremdeles er på et stadie hvor design og funksjoner kan endre seg. Har du konstruktive forslag til forbedringer eller andre innspill? Vær så konkret som mulig i tilbakemeldingen, så hjelper det oss! :)

Hva med å innføre flere fingre? Tommel opp har vi, tommel ned mangler. Av og til kunne en pekefiner være på sin plass. Ikke minst en langfinger. den hadde jeg satt pris på å få mot meg.

3
LaGoeba Facebook light, ja.

Facebook

Hvordan? Spør fordi jeg er nysgjerrig.

Facebook viser deg i stor grad innhold du ikke bryr deg om, delt av folk du kjenner. For VGD vil anonymitet og dine faktiske interesser stå sentralt. At vi gjør grep for å vise deg mer relevant innhold som du bryr deg om, tror jeg vil være et steg i riktig retning for flere brukere og økt engasjement (og ikke noe som er særegent for Facebook, langt fra). :-)

1

Sniktitt: Nye VGD

Påstanden deres var at folk liker dette forumet på grunn av folkene heller enn designet.

Jeg synes at det er en god, og kunnskapsrik gjeng som debatterer her ja. VGD holder høyere standard enn det meste annet av diskusjonssider.

Det sagt, så vil jeg si ja takk - begge deler. Her får man en hybrid mellom Facebook og Reddit (jeg gjetter at dette ikke er tilfeldig). Hvis jeg har lyst til å debattere på reddit så gjør jeg det.

VGD sitt design, med hvordan tråder og svar/siteringer fungerer er bedre enn Reddit sitt. Hvis det skal komme noen oppdatering så synes jeg at det i såtilfelle ville vært bedre å emulere slike nettsider som har tråder på den samme måten som VGD, men hvor man kan gjøre forskjellige siteringer i samme innlegg, og også at man kan sitere en sitering som da også viser originalinnlegget.

2
-Jolla [sitat…] Påstanden deres var at folk liker dette forumet på grunn av folkene heller enn designet. Jeg synes at det er en god, og kunnskapsrik gjeng som debatterer her ja. VGD holde...

Her får man en hybrid mellom Facebook og Reddit (jeg gjetter at dette ikke er tilfeldig). Hvis jeg har lyst til å debattere på reddit så gjør jeg det.

VGD sitt design, med hvordan tråder og svar/siteringer fungerer er bedre enn Reddit sitt.

Den tanken slo meg også, men tenkte kanskje å la det ligge.

Til den siste setningen, så er det også hovedgrunnen til at NFL-gjengen som mistet VGD siden de stengte på natterstid, endte opp med Discord etter å ha vært på reddit i noen måneder, fordi Reddit ikke er det beste stedet å diskutere. Men det funker fantastisk til mye annet.

Kamptråder ble også direkte håpløst, noe jeg kanskje frykter med dette utseende også, ut i fra hva vi har fått sett litt av nå.

1
LaGoeba [sitat…] Den tanken slo meg også, men tenkte kanskje å la det ligge. Til den siste setningen, så er det også hovedgrunnen til at NFL-gjengen som mistet VGD siden de stengte på nat...

Kamptråder ble også direkte håpløst, noe jeg kanskje frykter med dette utseende også, ut i fra hva vi har fått sett litt av nå.

De første bildene var helt greie/akseptable. Det var bildet om hvordan det ville se ut i tråder etter å ha klikket på dem som jeg reagerte mest på.

I hvert fall hvis du må begynne å gjøre slik som på reddit og klikke på kommetarer for å se alle svarene et innlegg i en tråd har fått. Og hvis det er slik som reddit/twitter da så mister du jo resten av tråden, og må klikke tilbake for å se hva som var neste påstand.

Hvis jeg må gjøre 14 klikk for å lese 30 nye meldinger så klikker det for meg.

1
-Jolla [sitat…] De første bildene var helt greie/akseptable. Det var bildet om hvordan det ville se ut i tråder etter å ha klikket på dem som jeg reagerte mest på. I hvert fall hvis du må...

Det var bildet om hvordan det ville se ut i tråder etter å ha klikket på dem som jeg reagerte mest på.

Ja, det var dette som blant annet ikke fungerte for NFL-gjengen når det kom til blant annet (eller spesielt) kamptråder.

Det er så mange innlegg som kommer til å drukne når det er diskusjoner som er bygd opp rundt live-sendinger, ut i fra min erfaring. Det gjør det litt mindre spennende for min del i hvert fall.

2

Dette ser spennende ut, og et velfortjent løft for VGD.

Blir det også mulighet å ignorere/blokkere brukere?

Og så regner jeg med at alle gamle tråder blir med over, så ikke det forsvinner inn i det store intet.

1

Estetisk er det vel greit nok. Spennende å se når vi begynner å skrolle og trykke.

Skal jeg tippe, så reagerer enkelte her negativt, særlig sp velgere. De vil jo helst ha ting som det bar i 50åra. Mdg vil helst ha det strømløst for å spare på vannet og vinden.

Ap tar det opp til votering på neste landsstyremøte om 4 år.

Høgre vil se det an en dag for ikke ta en forhastet beslutning, for så å ta en forhastet beslutning.

Sv venter på hva ulefos sier.

Krf synes det er bra men kanskje litt mye fyll om natta, og ønsker en nemnd som funker som moderatorer.

Gleder meg

4
LaGoeba [sitat…] Ja, det var dette som blant annet ikke fungerte for NFL-gjengen når det kom til blant annet (eller spesielt) kamptråder. Det er så mange innlegg som kommer til å drukne nå...

Det er så mange innlegg som kommer til å drukne når det er diskusjoner som er bygd opp rundt live-sendinger, ut i fra min erfaring. Det gjør det litt mindre spennende for min del i hvert fall.

Takk for konstruktiv tilbakemelding om det. Jeg er enig i at det er noe vi bør jobbe med å få til. For å tenke høyt, så kan man for eksempel tenke seg en "live"-løsning for kamptråder (med innlegg kronologisk). Kanskje også med live-resultat fra kampen. Kom gjerne med innspill hvis man har noen idéer, eller om dette kunne vært interessant. Plattformen er enkel å videreutvikle på, og da kan vi faktisk få til slikt. Det er nå den jobben endelig kan begynne. :)

En del av bakgrunnen for at vi gikk for trådet modus var fordi flere ønsket det. Samtidig så vi at det tillater å ha flere samtaler gående samtidig, fremfor at to-tre brukere kaprer en tråd. Med det sagt, så er det fordeler og ulemper med begge løsninger.

1

Trådet modus kan være vel og bra det- men håper virkelig man kan velge "flat modus" (som det het før i tiden) også- dvs. kronologisk rekkefølge med det nyeste innlegget øverst (selvsagt :)- rett og slett at det blir som før 2008: valgfritt mellom trådet og flat modus!

3
oyssol [sitat…] Takk for konstruktiv tilbakemelding om det. Jeg er enig i at det er noe vi bør jobbe med å få til. For å tenke høyt, så kan man for eksempel tenke seg en "live"-løsning fo...

For å tenke høyt, så kan man for eksempel tenke seg en "live"-løsning for kamptråder (med innlegg kronologisk). Kanskje også med live-resultat fra kampen.

Dette hadde jo vært en helt nydelig løsning, eller det høres i hvert fall ut som det.

1
JODDEMM Trådet modus kan være vel og bra det- men håper virkelig man kan velge "flat modus" (som det het før i tiden) også- dvs. kronologisk rekkefølge med det nyeste innlegget øverst (sel...

Du kan sortere innleggene på tid (med nyeste i topp). Deretter kan du minimere tråder som du ikke er interessert i å lese (ved å trykke på de grå strekene som du ser på skjermbildent jeg lastet opp). Da sparer du også på scrollehjulet / tommeltotten hvis det er mange irrelevante svar du ikke ønsker å lese. :)

2

Herregud for et rot. En må snart forstå at det er enkelheten ved VGD man setter pris på.

7

Beklager å være negativ når dere har jobbet så mye med å lage et nytt VGD, men for å være helt ærlig så var det et sjokk å se disse bildene. Liker VGD først og fremst fordi det har standard forumdesign. Det er oversiktlig, raskt å se hvor det er nye tråder og innlegg, godt strukturert og veldig leservennlig med hvordan innleggene organiseres. Etter bildene å dømme så er ikke den nye versjonen lenger hva man kalle et tradisjonelt forum. Synes det er skuffende. Mente det også ble sagt tidligere at trådet visning skulle være valgfritt. Men skal prøve å gi det en sjanse, kan hende det fungerer bedre i praksis og at man venner seg til det. Regner med at når dere har kommet så langt med denne løsningen så er det uansett begrenset hvor mye forandringer dere kan og vil gjøre.

4

Blir det snart mulig å sitere fra Android-telefoner?

Bildene av hvordan nye VGD vil se ut får jeg ikke opp. Det bare laster inn og laster inn i en evighet.

1

jeg synes VGDs store fordel har alltid vært det trauste og tekstbaserte utseende. Er ingen stor fan av å "personalisere" og tilpasse streamen min da jeg rett og slett ikke har noe problem med å bla gjennom organiserte og enkle tekstlinjer.

Kan det ikke dessuten bli litt "innavl"? Dvs at brukere bare lever i sin lille boble med tråder og temaer.

2
Laster...