Jeg veit ikke om jeg skal grue eller glede meg...hmm.. Men det går vel seg til skulle jeg tru.

1

Det blir også mulig å laste opp og dele bilder med hverandre.

Hvordan blir reglene? Kommer vi til å bli spammet ned med "morsomme" gif'er?

1

Reglene blir mye som før. Litt oppdatert og tydeliggjort på enkelte områder.

1

Gruer meg som rakkern, ser ikke at dette vil være et forum som holder interessen min stor nok til å bli værende. Håper jeg tar feil, men skeptisk nå ja

1

Nå fikk jeg en litt dårlig følelse. Men håper jeg tar feil og at det blir bra.

1

Vi kan nå med glede annonsere dato for oppgradering av VGD. Kommende onsdag 14. juli vil vi oppgradere VGD til ny plattform med mange nye, spennende nyheter.

Dette blir jo spennende. Sier ikke mer før vi har sett! :o)

1

Ser at dere ikke har hørt på brukerne når det gjelder upvote-tullet. Synd.

4

Nei nei nei nei!!!!!!’ «Personilisert opplevelse» ødelegger ALT! Jeg vet selv hva jeg er interessert i. Det er en grunn til st jeg missliker Sosiale medier sterkt! Det minste jeg trenger er nok en plattform som tvinger deg til å lese «hey, dette er kanskje kult for deg.» Dette kan fort være slutten på et 13 år langt vennskap. Vi får se hvordan det påvirker opplevelsen.

ellers ser det bra ut.

5

Rettelse: VGD-forumet legges ned og en Facebook/Reddit-hybrid tar over. Som jeg har sagt før så er dette et helt annet format. Hvis det blir som jeg frykter så kommer VGD til å dø ut rimelig fort med mindre VG markedsfører dette mot en helt ny brukergruppe.

8

Når det først gjøres så drastiske endringer er det vel litt merkelig at den gode gamle blokkeringsfunksjonen ikke kommer med. Masete personifisert dilldall klarer jeg meg helt fint uten.

2

"En slik funksjon har ikke jeg oppdaget, hvor er den?"

Den eksisterer ikke pr. dags dato, men jeg husker den fra en god del år siden.

1
Laster...