Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Der den gamle Vikingtråden nå har blitt et enkelt innlegg med tusenvis av svar, så har jeg nå laget et tema som heter Viking FK. Så får vi forsøke å lage innlegg under her og se om det går seg til. Håper flest mulig vil forsøke seg videre.

8
15 kommentarer

storteple

Er vel lite Vikingrelatert på Reddit. Det viktigste for meg er å ha et sted å kunne diskutere Viking med akkurat dere. Om det blir her eller der spiller liten rolle for meg. Min første arena for Vikingdiskusjon var HP sin blogg i Aftenbladet. Der kunne man debattere med pseudonym. Så forsvant den muligheten og kommentarfeltet døde (i alle fall innholdsmessig). Da kom jeg til vgd og har aldri sett meg tilbake.

Vi får se hva dette blir til, men med litt struktur tror jeg det skal være muligheter her også. Litt som med Viking, med andre ord.

1

NahDawg

Er en Vikingreddit med 70 medlemmer, men der skjer det ting fem ganger i året. "Norsk fotball"-redditen har en del aktivitet, og et par aktive vikingfans, så reddit er jo en mulighet om dette viser seg å være umulig. Aner ikke hvem som "eier" Vikingredditen, så måtte jo fått kontakt med den personen for å kunne bruke den, evt. lage en egen.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Premier League

Fotball - Premier League

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...