Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Bøkko tapte mot Kramer, men vann likevel.

Av og til er det sånn i idrett at taparen faktisk er vinnaren hos folket. Kramer har talentet, og er egentlig overlegen på 10.000m. Likevel gir Bøkko alt han har og satsar over evne. Til slutt taper han løpet mot overmakta, men Bøkko har gjort noko som er større enn det å vinne. Han gav absolutt alt sjølv om han visste han var underlegen, han prøvde av heile sitt hjerte. Folk fikk frysninger av det han gjorde, han rørte ved folk. Dei som ikkje følte noko ved dette Bøkko gjorde i dag har eit meget lite utvikla kjensleregister.

Det minner ikkje så reint lite om historia om Rocky Balboa. Den middelmådige boksaren som skulle bokse mot mesteren Apollo Creed. Han visste han ikkje kom til å vinne, men han lovde seg sjølv at han skulle stå ut alle rundane. Sjølv om han tapte var det ingen som brydde seg om seierherren Apollo Creed. Han var berre sinnsvakt god. Rocky derimot hadde vist noko som var langt viktigare. Nemlig stort mot, hjerte. og mennesklighet.

1
90 svar

90 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

hakab

Kramer har vel vært heldig når han går mot Bøkko siden han kan gå sitt eget løp mens Bøkko prøver å henge på Kramer og slå han.

2

kennis82

Søren hvor fabelaktig det har vært å følge disse to unikummene av noen idrettsutøvere i dette mesterskapet, og det er også morsomt å se at Bøkko virkelig begynner å nærme seg "monstrumet" Sven Kramer på isen. Ofte kan det vel være mye som er morsommere enn bruke 13 minutter på å se en 10 000m på skøyter, men å følge disse guttene her er ren og pur glede. Sjelden har man sperret øynene sånn opp som da Bøkko bestemte seg for å skremme Kramer litt, selvsagt visste man at det omtrent var fånyttes, men du verden så morsomt det var.

2

Kvass_Rock

Fullstendig rått rett og slett!

1

Prestegård

De siste 13 minuttene av Norge - Danmark var langt mer spennende. Vi visste jo på forhånd at Kramer kom til å vinne. Men ja, det var jo underholdene den ene runden Bøkko hadde litt å gi.

1

Cirrostratus

Hvorfor ser guttevalpen på skøyter hvis han ikke anser det som spennende (interessant)?

1

kennis82

Nå snakket ikke jeg om spennende, som er ordet du kommer trekkende med her men det får så være. Jeg verdsetter store idrettsprestasjoner, og skøyteløp som involverer Bøkko og Kramer faller inn under den kategorien. Spennende eller ikke spennende, stor idrett likefullt.

1

M-Ballack

Kramer skal nok få sove dårlig til neste år :)

2

lemmen

28.4 runder hører hjemme på en 1500 meter. At disse gutta gjør det etter å allerede gått 15 runder, det er helt sjukt!

Var i skipet sjøl og så på, og klarte rett og slett ikke slutte å smile da bøkko dro opp tempoet.

Fantastiske utøvere i særklasse!! : D

1

bhros

Må ikke denne kolbis anses som en misbruker av dette forumet? Nettopp fått seg PC og prøver nå å produsere flest mulig innlegg?

Irriterende å måtte bla seg forbi en serie ettordsinnlegg for å finne noe som er verdt å lese.

Innlegg som "JAAAAAAA!!!!!!" er også nokså overflødige, men kan jo forsvares som gledesutbrudd.

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...