Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har litt troa på Norge faktisk, selv om Finland var suverene på sprintstafetten. Johaug er en jekel på å henge. Å vi har Steira som virker som hun er i kjempeform samt en Kristoffersen som har en bra sprint. Bjørgen er vel det lille aberet, har hun dagsformen eller sprekker hun som en dong?

1
335 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

sertono

Uff, jeg er redd Künsel og Kalla også jeg, dette kan fort bli 4.plass

2

Bensinstasjon

Kristin klarer ikke å riste av seg finnen. Faen!

2

sertono

Nei nå får hun en lite luke...

1

Jeremiah

Problemet er at vi ikke hadde noen bedre løper å sette inn på denne etappen. Johaug og Steira er ikke gode i spurt, og Bjørgen klarte seg tross alt mye bedre på en klassisketappe enn hun ville gjort i skøyting. Det eneste som taler for Steira på siste er at løypa nok var tyngre enn mange hadde trodd på forhånd.

Det var antagelig det beste laget vi kunne stille, og det var vel likt satt opp som på den WC-stafetten Norge vant før i vinter. Jeg regner med at de som gjorde laguttaket vurderte konsekvensene av å sette en junior på siste, spesielt med tanke på Astrids liknende opplevelse i tidligere mesterskap. De kjenner utøverne, og bør være de beste til å vurdere om de tåler en slik smell. Marthes uttalelser i etterkant tyder vel på at hun ikke har fått noen langvarige skader av opplevelsen.

1

the_highlader

Synes uansett at det er dårlig at 19-år gamle Marthe Kristoffersen må gå ankeretappen i ski-VM. Det er jo helt klart at en mer rutinert løper burde gått.

Selfølgelig er hun flink til å gå fort på ski, men hun får jo et enormt press ved å gå siste etappe, stakkars jente.

Vil gjerne ha støtte!

1

HawkNewman

Norge som skinasjon SKAL minst ha like gode ski som konkurrentene. Nå har dette ski VM vist at så er ikke tilfelle. Det må være fryktelig frustrerende å se konkurrentene bare gli rett forbi...

Tysk/norske Gössner imponerte, men hun satser på skiskyting for denne sporten er gigantisk i Tyskland. Enkelte fans har jo til og med kalt barna sine opp etter Ole Einar Bjørndalen. Unge Gössner er et stort talent, men å komme inn på det knallgode tyske skiskytterlaget er en annen sak. Det er vel eneste mulighet for at Gössner skal gå langrenn om hun da nå ikke velger å gå for Norge om tyskerne finner henne for lett...

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...