Vintersport

tarsen

Planica 2011

Da er hoppingen i Planica i gang. Og hvis slovensken min stemmer, har prøvehopperne testa bakken i 7+ grader og lett regn i dag hvor Tomaž Naglič var eneste mann over 200 med hhv. 206 og 202 meter. Link

Hva slags forhåpninger har folket før rennene til helgen? Har anleggsfolkene i Slovenia mistet nok dynamitt i bunn av bakken til at Evensens verdensrekord ryker?

1
84 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Mer her.

Bjerkeengen skal være nedover, men har ikke hoppet.

Mine kilder (coc-vinner Rok Zima) sier at bakken er uforandret, og vil være som den er nå i ennå et par år...

1

Nå hopper nr. 39 på NRK. Følg med når 41 Denis Kornilov kommer - han hopper 78 meter.

Litt av en utgang. Bra han klarte å ta seg inn der.

1

Så ikke bra ut for Kasai det der. Håper det går bra med han, og at han kommer raskt tilbake. Selv i en alder av 38 år, har han jo ingen umiddelbare planer om å legge opp!

1

Skuffet over Evensen, ekstremt fornoyd med Bardal. Er det noen fordeler Evensen har som er gunstigere i Vikersund?

1

va slags forhåpninger har folket før rennene til helgen? Har anleggsfolkene i Slovenia mistet nok dynamitt i bunn av bakken til at Evensens verdensrekord ryker?

Evensens rekord er nok trygg, men blir spennende å se om noen kan bikke 240.

Håper på at Romøren får en solid opptur i sesongens siste renn. Om han er litt heldig med forholdene tror jeg han kommer til å være med å kjempe i toppen.

1
Eksberten Med 13,14 og 16.plass i rennene i Harrachow og Oberstorf kan det se ut som han er mer en Vikersund-expert en en Skiflyger-expert. Bra det er VM i Skiflyging i Vikersund neste år :-...

Med 13,14 og 16.plass i rennene i Harrachow og Oberstorf kan det se ut som han er mer en Vikersund-expert en en Skiflyger-expert.

Nå har han vel hoppet langt i andre skiflygningsbakker tidligere også, så å kalle han en Vikersundekspert mer enn en skiflygerekspert er vel å dra det litt langt eller?

1
tarsen [sitat…] Nå har han vel hoppet langt i andre skiflygningsbakker tidligere også, så å kalle han en Vikersundekspert mer enn en skiflygerekspert er vel å dra det litt langt eller?

Det er vel først og fremst Vikersund og Oberstdorf har hopper langt i. Disse to bakkene likner vel en del på hverandre, med tanke på profil. Legg også merke til den ekstremt lave farten man har i Vikersund i forhold til Planica. Hele 7 - 8 km/t forskjell.

1

Prøveomgangen er i gang. Bardal og Jacobsen passerte såvidt 200, mens Romøren hoppet 190.

162,5 på Evensen.

212 på Hilde.

1

Synes det er fantastisk at Scheie driver å teller hvor mange ganger hopperene har vært over 200 meter. Kranjec med sitt 115. hopp over "den magiske grensen" i dag

1

Må være artig for Planica å miste verdensrekorden, for så å i neste renn etter tapet få lengder som ser ut til å være fra 1998.

1

Skuffende av nordmennene, spesielt Jacobsen som har mistet teknikken helt, samt Bardal. Hadde forventet mye mer etter trening og kvalik.

1

Når det er sagt, kan både Evensen og Romøren kjempe om 3.plass.

1

KJJJEEEEEEDDDDEEELLLLLIIIIIGGGG! Enormt skuffende renn atter en gang.

Herregud så mange skuffelser årets hoppsesong har ført med seg

1

Lignende innlegg

Laster...