Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor lager ingen en Davos-tråd? Eller er det allerede fikset, kunne ikke finne den, men i såfall la denne synke.

Imorgen er det sprint med Bjørgen...pokker som hun skal vinne :)

1
342 svar

342 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

george_hincapie

Gleder med til 15-kilometeren søndag. Alltid en nytelse med intervallstartrenn og så er det jo det ekstra spenningsmomentet nå uken før VM.

Hvem har bommet med formen? Hvem har mer å gå på? Hvem virker helt ute av det?

3

Ormondroyd

Alltid en nytelse med intervallstartrenn

Passeringene er pulsslag fra en pasient vi trodde var død.

2

sertono

Hvem har bommet med formen? Hvem har mer å gå på? Hvem virker helt ute av det?

Ja, glemmer aldri den godeste Prokurorov (hvil i fed) som vant 10km fri i bondebygda Berkåk rett før VM-97 i Trondheim. Han viste seg å bli temmelig plagsom for å si det slik. Alltid spennende med slike "like før det smeller" renn...

1

apobase

Det er vel unntaket som bekrefter regelen. Det er vel sjelden den som vinner i førpremieren gjør et godt mesterskap etterpå? Jeg husker i hvert fall Daniel Richardson moste all motstand i Drammen en uke før VM i Kollen. Mulig han ble smørt bort i VM, men noe godt mesterskap hadde han ikke.

De som skal gjøre seg forhåpninger i VM bør helst være stinne av trening denne helgen.

1

george_hincapie

Observasjoner fra dagens renn:

1. Kowalzcyk har funnet skøyteformen igjen, og blir livsfarlig i VM også på 10 fri og duathlonen.

2. Johaug og Steira er i form før VM. Dog er jeg helt overbevist om at Bjørgen i nærheten av normal form hadde knust Johaug i dag. Det mindre avstander enn vanlig, og det var bare Johaugs åpning som var bra. Fra 1,6 km og til mål var Emma Wiken raskest, foran Kowa og Johaug. Bjørgen er normalt raskest i alle deler av løpet.

3. Kalla er ikke så god som folk vil ha det til. Hun er blitt for kraftig og mangler snert i gåingen. Teknisk er hun dårligere enn tidligere og hun er den største feigingen som finnes når det er utforbakker.

4. Hvem i helvete er Marina Piller??? Hun er 28 år gammel og fra tidligere er hennes beste plassering internasjonalt en 27. plass fra 10 fri fra Canmore i 2008. Nå blir hun nummer 7 etter å ha gått helt selv hele løpet. Er dette en one-hit-wonder på linje med Roland Diethart (som ble nummer 5 en uke før VM 2005) eller kan hun prestere også under VM (og i fremtiden)?

5. Russerne er på gang igjen. Tchekaleva er god, det vet vi. I dag presterte også Zhukova (1992) og Khramtsova (1991) bra. Zhukova var også topp 10 på duathlonen i Sotchi. De er unge og har stort potensiale. Kanskje vil de være i toppen allerede neste år?

6. Flere land enn Russland er på gang. Frankrike hadde 3 jenter topp 20 i dag, og det uten deres beste løper Jean. USA hadde 3 jenter topp 15, uten Randall. Tyskland har løpere som tidvis presterer bra. Fra tidligere vet vi attSverige er bra og det samme gjelder Finland. Forhåpentligvis vil det bli jevnere og flere nasjoner i toppen på damesiden fremover, også når det gjelder stafett.

2

Garrincha58

3. Kalla er ikke så god som folk vil ha det til. Hun er blitt for kraftig og mangler snert i gåingen. Teknisk er hun dårligere enn tidligere og hun er den største feigingen som finnes når det er utforbakker.

Er det kontroversielt å si at hun bør spørre Gösner om slanketips?

1

sertono

4. Hvem i helvete er Marina Piller??? Hun er 28 år gammel og fra tidligere er hennes beste plassering internasjonalt en 27. plass fra 10 fri fra Canmore i 2008. Nå blir hun nummer 7 etter å ha gått helt selv hele løpet. Er dette en one-hit-wonder

Garantert, kan aldri tenke meg at hun vil være oppe på listene i VM. Davos kan ha litt merkelige resultater noen ganger...

1

yabbadoo

Herlig med individuell start, er så lei av fellesstarter.

2

bhros

Bra at htoGV tar tak i det som virkelig betyr noe her: At "for øvrig" skal skrives som to ord, og ikke sammenhengende. Må være en stor personlig seier for han.

For øvrig (!) er det vel lov å skrive både bokmål, riksmål og nynorsk her i landet.....

2

Biff_Byford

For øvrig (!) er det vel lov å skrive både bokmål, riksmål og nynorsk her i landet.....

til og med lov med skrivefeil, selv om en kanskje får litt dårligere karakter på norsk stilen. Men tipper htoGV jevnt over leverer de beste stilende i 9'ende klasse eller hvilken klasse han går i:)

PS! Kan en ha på cv'n sin det følgende :

16.02.12: vant flere diskusjoner på VGD, spesielt med fokus på rettskriving. LETT!

bare lurer ? da det virker som ideen med å delta her for noen! At å vinne en diskusjon på nettforum, hvor alle (antar jeg) er anonyme, er den ultimate selvtilitts booster. Personlig finne jeg det litt sært he he.

1

sertono

PS! Kan en ha på cv'n sin det følgende : 16.02.12: vant flere diskusjoner på VGD, spesielt med fokus på rettskriving. LETT!

Spesialmedarbeider The National security Coucil, eller kanskje finansrådgiver for The Chase Manhattan Bank, flere muligheter her vil jeg tro...

1

Anelka2

Epolova vinner greit.

2

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...