Vintersport

Biff_Byford

Sölden, GS menn

Akkurat nå startet førstemann (A.Pinterault) i årets første WC renn (for menn). Aksel starter snart (nr 6). Herlig. Vi er i gang igjen:) go Aksel! Go resten!

2
39 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ligety fantastisk hengkjøring og en kan konkludere med at formen er inntakt. Hircher rotete og sen i henget. GS tronen er inntakt for Ted! Og der blir den tipper jeg.

1

Bode Miller ikke så voldsomt imponerende i comebacket, er vel OL han sikter inn mot. Men spørs om han kan komme tilbake i toppsjiktet.

1
Eksberten Jeg synes det var et sterkt Comeback i en gren han har slitt i flere år. Tror han kan komme tilbake i toppen, selv om hans aller beste år er forbi.

Med tanke på vektreduksjonen så bør vel Storslalåm være beste grenen. Tviler på at han kan henge med i glidpartiene i fartsgrenene når han er såpass lett. Når det er sagt, hadde vært artig med Bode tilbake i toppen :)

For øvrig veldig forventet ''pall'' etter første omgang. Ligety foran (i tilfeldig rekkefølge) Pintorault eller Hirscher er vel omtrent det alle hadde tippet..

1

Ligety driver med en annen idrett enn konkurrentene når han er i det umulige hjørnet som idag!

Haugen klamrer seg fast til 30.plassen, fortsatt håp om 2.omg.

1
fenni I utfor er i alle fall veldig avgjørende med tyngde og styrke..hvordan vurderer du Bode's sjanser i fartsgrenene? Muligens er sjansene noe bedre i super-g.

Tipper Storslalom og Super G blir de beste enkeltresultatene, men ikke se bort fra gode kombi resultater og mer tekniske utfortraser, til tross for lettere vekt. Skal ikke undervurdere vinnerskallen hans eller, all in or nothing bruker å gi toppresultaterer eller meningsløse utkjøringer. Førsteomgangen i dag var litt safe fra Bode sin side, ikke så rart kanskje siden det er første renn på flere år og et bra resultat kanskje er delmålet. Blir spennende å se i andreomgang. Er godt å han tilbake iallefall.

1
Slettet-WDKAYW

Lukter nesten topp 15 for Haugen nå, meget bra i så fall. Aksel inn rundt 7-8 og Hitscher ikke bedre enn nummer 3 så blir dette veldig bra!

1

Bra Aksel, sliter (som antatt) i det bratte henget, men kjemper seg ned og avslutter bra (også som antatt).

1

Tatt av vinden

Tipper Aksel ender på en 8.plass

Ser ut som forholdene er meget vanskelige, så kan bli enda bedre.

1

Lignende innlegg

Laster...