Vintersport

shaukat23B

Ekstremkapitalist Jacob Lund

"Det er under TV 2-programmet SportsdeB18 torsdag at sponsorkonsulent Jacob Lund går hardt ut mot skikongen Petter Northug.

Bakgrunnen er det at Northug denne sesongen delvis vil stå utenfor landslaget, og har inngått en samarbeid med flere private sponsorer."

http://www.nettavisen.no/sport/vinter/article3719199.ece

"Først for noen uker tilbake ble Norges Skiforbund og Northug enig om en avtale som gjør at skistjernen kan gå renn under OL, verdenscupen og Tour de Ski.

Avtalen bunner i at trønderen i noen spesifikke «vinduer» kan profilere for sine egne sponsorer, mens han må fronte skiforbundets partnere i andre konkurranser.

- Illojal klovn Jacob Lund mener imidlertid at Northug verken burde få gå OL eller verdenscup.

- Han burde ikke fått være med i verken verdenscup eller OL. Skiforbundet burde selvsagt satt et eksempel med utgangspunkt i det som skjer nå. Skiforbundets økonomi er tuftet på lojale sponsorer. En av dem er Spar. Og når da Northug blir sponset av erkefienden, som på Beitostølen i helga fikk mer oppmerksomhet enn alle de andre til sammen, ja da er han så illojal som det kan få blitt, sier han i TV 2-programmet som sendes 18.00 på Sportskanalen."

- - - -

Javel, illojal mot HVEM? Mot der Jacob Lund har aksjene sine?

Spar er ifølge Lund IKKE en privat sponsor? Hvor kommer landslagets penger fra? Luft og kjærlighet?

Lund er tidligere sponsorsjef i DNB. Javel, for det er jo ikke kommersielt i det hele tatt. Klovnen er Jacob Lund. Han står som en idiot på tabloid TV og brauter og skriker om hvorfor Petter ikke gjør en avtale med de Jacob Lund liker og tjener penger på.

Og prøver å spille et skuespill om at Northug er ego.. Vel Northug er ego, men de fleste av de store idrettsstjernene er ofte slik. De snille lydige lagarbeiderne er evige 4.plassere eller 20.plassere, i alle idretter.

Skirenn er en individuell idrett. Om løperen vil trene med et annet lag er ikke Jacobs Lunds sak. Han får heller søke jobb i Nordkorea eller USA siden han er så glad i ekstremsentraliserte monopoler og fellesskapnasjonalismer inntil det fanatiske.

En løper kan ikke bare gå på knapper og glansbilder, da hadde vi ikke hatt noen idrettsutøvere lenger.

3
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

*Hvis Lund egentlig mener (noe jeg ikke tror på) at problemet er "kommers", så får han foreslå en modell der penger ikke eksisterer. Det har jeg IKKE hørt han gjøre.

1

Tror Jacob Lund må være fullstendig talentløs når det gjelder toppidrettsmenn og kvinner. Han er så ensporet og ser kun sitt felt (ikke sikkert han kan det heller). Å være så uforskammet og gå til offentlig angrep på Northug via mediene gang på gang er simpelt. For et bittelite menneske du er Jacob Lund. Håper du leser tråden.

1
Nattsvermer Tror Jacob Lund må være fullstendig talentløs når det gjelder toppidrettsmenn og kvinner. Han er så ensporet og ser kun sitt felt (ikke sikkert han kan det heller). Å være så ufors...

For et bittelite menneske du er Jacob Lund.

He he vel, i hodet ja.. ironisk nok er han en feit gris med nok penger, som selvsagt går ut mot Northug kun av grunner som handler om egen lommebok.

Eventuelt komplett inkompetanse om lagidrett og sponsorøkonomier.

2

Jacob Lund er patetisk. Vet ikke om dere vet at han fikk SPARKEN fra jobben som sponsorsjef for DNB. Så nå gjør han jo alt for å komme i rampelyset igjen.

1
Krylatskoye Lund sier ting rett fra levra, det skal han ha. Ikke direkte uenig i alle argumentene hans.

At mediene bruker denne klovnene Jacob Lund som faktisk er utgått på dato for mange år siden er for meg en gåte, eller rettere sagt så skjønner jeg jo hvorfor de bruker ham, de er ute etter en urgammel klovn med forhistoriske innspill som de vet provoserer alle under 40 og dermed skaper god TV. Mannen fikk sparken pga at han ikke klarte å følge med i tiden og ikke kunne brukes til noe fornuftig lengre!

1

Lignende innlegg

Laster...