Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sportskommentatorer på TV

Hva skal til for å bli sportskommentator på TV. Sitter å ser på vm i skisyting. Det er begredelige greier. Nå høres det mer ut som karene, og dama, sitter i et studio og ser på et opptak. De klarer å få sporten til å bli så kjedelig at jeg nesten sovner. Ja faktisk lurer jeg på om de sovner. Pinlige lange pauser...som kanskje avbrytes av "ho var god på innskjøting" etterfulgt av stillhet.....stillhet "ja hun var det"....

I går så jeg på litt halvveis, jobbet litt ved siden av. Og at det ble sølv til Norge gikk meg hus forbi.

Hvem evaluerer disse som prater? Hva skal til for bli kommentator?

Hvem var det som var komentator tidligere?

1
15 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

AlexandrsJelisejevs

Den mest oppskrytte kommentatoren må jo være Torgeir Bjørn. Virker som han har gått et kurs hos Kalle Løken før han har fått slippe til. Masse selvfølgeligheter og bruker ofte lang tid på oppdage det alle har sett for lenge siden. Babler seg vekk mens det skjer ting viktigere ting i løpet som de heller burde kommentert. Gud som jeg savner Rike og Carlsen.

2

Tomblands

Bjørn er kongen av selvfølgeligheter. Jeg tror seerne forstår at man ikke har råd til å knekke skia på slutten av fellesstarter uten at han må poengtere det.

1

Hansaguden

Kan noen i NRK gi beskjed til skiskytter- kommentatorene om å slutte med dette Normalen-tullet. Det er 20/15 km. det handler om. Er alle andre skiskytterdistanser/øvelser unormale?

I dag vant Emil unormal-sprinten.

I går tok Tiril bronse på unormal-jaktstarten.

1

malvolio

Er alle andre skiskytterdistanser/øvelser unormale?

Man begynner å nærme seg situasjonen i hopp, der "normal" bakke nå er noe som sjelden brukes i topp internasjonale konkurranser...

1

Speciale

Kan noen i NRK gi beskjed til skiskytter- kommentatorene om å slutte med dette Normalen-tullet. Det er 20/15 km. det handler om. Er alle andre skiskytterdistanser/øvelser unormale?

Det er faktisk hva det heter, eller Normalprogrammet for å være helt korrekt. Omtaler man de andre som sprint, fellesstart og jaktstart, så må en faktisk kalle 20 kilometeren for normalen også.

1

elsennerb

Synes skøytekommentatorene er både flinke og underholdende. langt bedre enn Ove Eriksen. Synd de må slite med den kjedeligste delen av skøytesporten, trist NRK ikke satser på kortbaneløp. Alpinkommentaorene er også dyktige og underholdende. Også skiskytterkommentatorene og Ola Lunde klarer seg bra, men når Dag Erik Pedersen og den nasjonalistiske fnisedama dukker opp, blir det pinlighetssjokk. Langrennskommentatorene er høytidelige, nasjonalistiske og blottet for humor, men kanskje det som er meningen når NRK dekker den hellige nasjonalsporten. Men dama som intervjuer på stadion er både dyktig og sjarmerende. Ellers synes jeg TV2 gjør en bra jobb på vintersport, hadde det ikke vært for reklamen, skulle jeg heller sett at de hadde rettighetene.

1

loline

Synes det er altfor mye fnising og (for meg påtatt) jovial stemning i skiskytingsendingene. Tror også de lider litt av oppsettet av startlistene. Når de beste starter spredt utover pluss minus 100 startende, så blir det ikke en gradvis oppbygging av spenning, og så et klimaks mot slutten når man ser hvem som vinner, så intervjuer, blomsterseremoni, og sendingen er over, sånn som i langrenn. Blir veldig mye tørrprat mens man venter på at de siste skal dra seg i mål, mens vinneren hadde startnummer 3.

1

bhros

Hvis du er født i 1999, Hvale90, så husker du ikke Rike, og knapt nok Herwig Carlsen.

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...