Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Skal du se noen renn live i vinter?

Ja folkens er det noen her som i vinter skal ut og se store internasjonale renn av noe slag. Selv skal jeg til Wengen og til VM i Lahti, gleder meg stort til begge deler.

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Biff_Byford

Wengen hadde vært fett, var og så kveldslalomen i Scladming i fjor (som Henrik K vant), herregud det var vill fest azz! Var litt tilfeldig og ikke noe planlagt før dagen i forkant siden vi var i alpene for skikjøringen lell og det passet seg at vi var i området. Skal til alpene i vinter også men ikke sjekket om det passer med noe da, vil heller ikke bli prioriert. I Norge prøver jeg å få med en dag på Kvitfjell WC'n.

2

Kjetil_e

Schladming og Kitzbuhel er selvsagt og på ønskelista mi. Men ikke i år. Til lørdagens utforrenn i Wengen har jeg kjøpt VIP billet til Gold Card zone oppe i Grimswebel. Der har man direkte utsikt til Hounschutz, Minchkanten, Canadian corner og inngangen på Alpweg. Gleder meg.

1

Kjetil_e

Ja da er det få dager til jeg reiser til Wengen gleder meg som en unge. Dette blir gøy.

1

Morriis

Skal du på hele ski-vm? Hvor bor du og hvor mange blir dere?

Leter iherdig etter noen som skal dit, for å diskutere litt diverse!

1

Kjetil_e

Skal siste helgen, vil si herrestafett fredag, 30km kvinner lørdag og femmila søndag. Reiser alene har billett på hovedtribunen og skal bo i Helsingfors.

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...