Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Doping heltene ?Hold barna dine unna ski idretten

Så Nrk i helga. Det første jeg tenkte da jeg så ei svensk jente vinne var at sannelig hadde dopingavsløringene sine resultater. Men så var det ikke ei kvinne som hadde tatt forstøverapparatet som kom og vant søndag ?

Og det er ikke lov å nevne debatten rundt høydehus og å klare å være frisk uten forstøverapparat.

Ullvang har jo forståelse for bruken. Så dette er et gammelt fenomen som har vært ukjent i det offentlige rom.

Konklusjon: Hold barna unna skisporene og skikonkuransene

1
8 svar

8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

bhros

"...starter de tidlig med systematisk medisinering..."

I motsetning til staaalisen har jeg kjennskap til både skiklubber og skiskoler, ved personlig erfaring og gjennom slektninger. Kan derfor fastslå at sitatet er det rene sprøyt.

Men å si det, er sikkert som å skvette vann på gåsa. (Apropos gås.... :-) )

2

petter103

Konklusjon: Hold barna unna skisporene og skikonkuransene

Langrenn forårsaker astma?... ;)

1

staaalisen

barna

Det dr viktig å holde barna unna skiklubbene og skiskolene. Der starter de tidlig med systematisk medisinering. Og ingen ønsker vel at ens egne barn skal ende opp som skjelvende, beinskjøre oldinger før de er femti?

Men å kjøpe nye ski til barna hvert eneste år, og ta dem med på turer i skog og mark, er bare positivt. Men man bør passe på og ikke kjøpe ski fra fabrikker som sponser dopdømte.

1

frode57

Det er helt riktig og godt skrevet. Så lenge toppidretten er syk så bør man holde seg unna sporten men ta med barna ut på tur i skog og fjell. Og i alpinbakkene. Der er det også flust av skader på toppidrettsutøverne så barna bør holde seg til alpint som lek. Og du hvor moro det er .

Jeg har brukt marka ofte. Og det er utrolig mange som er der ute og bare går til Lilloseter eller Kopperhaughytte eller som vil ha en skikkelig tur helt inn til Kikut. Men da er disse racerne ganske så upopulære.

Nå er det på tide å slå av TV når norske skiløpere går.

2

DrDrax

Det dr viktig å holde barna unna skiklubbene og skiskolene. Der starter de tidlig med systematisk medisinering.

:-)

1

HLund

Tull og tøys. Forstøverapparater har vært brukt åpent av skøyteløpere inne på arenaen i mange år av flere land enn Norge. At du ikke har fått med deg dette, får være ditt problem.

1

staaalisen

Forstøverapparater

Det er ikke korrekt at alt har vært kjent. Det var Lersveen som først klarte å få Løfshus til å fortelle litt for noen måneder. Øystein Pettersen har ganske nylig fortalt om hvor mye forstøvernd ble brukt - før, under og etter alle konkurranser av alle løperne.

1

HLund

Jo, det har vært kjent i mange år at skøyteløpere har brukt forstøverapparater på arenaen på konkurransedagen i mange år. Ingen journalister har reagert på det til tross for at det har vært kjent i svææært lang tid. Da blir hele denne forstøverkritikken direkte latterlig og veldig hul.

2

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...