Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Verdskøpp skeiser Berlin 27.-29. januar

Då er det endeleg duka for ny verdskøpphelg. Denne gongen tilbake i Berlin, som sist hadde eliten på besøk under VM førre sesong. Ettersom det no er første gongen verdseliten samlast på sju veker, så reknar eg med at det vert ein kåt og yr gjeng som stiller til start, tilsvarande buskapen som vert slept på sætra om våren. I tillegg nærmar sesongens viktigaste konkurransar seg i februar og mars, og det gjer at sovande ess no må byrja å røra på seg ved å visa form.

Etter mitt syn er dette den beste skeisehelga i sesongen sett bort i frå meisterskap, for her er det fullt fokus på tradisjonsrike parløp heller enn alt dette nye som ellers pregar kalendaren. For sjå berre på følgjande smakfulle og flotte program:

Fredag: - 500 m. menn - 500 m. kvinner - 1000 m. kvinner - 1500 m. menn

Laurdag: - 500 m. kvinner - 1000 m. menn - 1500 m. kvinner - 5000 m. menn

Søndag: - 500 m. menn - 1000 m. menn - 1000 m. kvinner - 3000 m. kvinner

Som de ser, vert det dobbelt opp med sprintløpa. Etter det eg forstår p.g.a. kvalifisering til meisterskap seinare i sesongen. Og best av alt: Det vert også B-grupper for alle konkurransar, sånn at det vert klekkeleg med underhaldning for dei mest entusiastiske frå morgon til kveld. Eg reknar ikkje med stinn brakke i Sportforum Hohenschönhausen, så det burde vera gode sjansar for å få auge på utsendte frå VGD blant publikum som veivar taktfast med sine spesialtinga "Noreg"-sjal.

Eg oppmodar den/dei som måtte føla seg kalla til å leggja ut litt tilleggsinfo om banerekordar, aktuelle løparar og andre gode poeng mens me ventar på at startpistolen skal smella fredag ettermiddag.

God skeisehelg, alle saman!

7
62 svar

62 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

mcclair9

Skuffande for det tyske heimepublikumet med den feilen til Ihle, for det har faktisk vore ganske stor entusiasme og oppmøte her for ein reprise av fredagens triumf.

2

tucan

Seier til Hvammen i b-gruppen i dag..

Oppløftende av Rukke som ble nr.7..

Med seier i b-gruppen burde det betydd opprykk, men pga. Neste WC er wc-finalen og ISUs idiotiske regler blir det nok ikke noe finale på Hvammen..

Men Rukke ligger på grensen til å kunne kvalifisere seg til VM sprint..

2

Sjefssløggern

FYTTI HÆVETTE SÅ FRAKT LØP AV MICHAEL!!

Dette er jo Hedrick-nivå på sitt beste! Klarte ikke å sitte lenger når jeg skjønte at han gikk for å spise opp Bergmsma :) :) :)!!!

2

Puttemans

Dette er jo Hedrick-nivå på sitt beste! Klarte ikke å sitte lenger når jeg skjønte at han gikk for å spise opp Bergmsma :) :) :)!!!

Skøyteløp på sitt aller beste og vakreste!

1

Tullin_Thams

Absolutt! Skøyteløp i seg selv er en flott idrett og når vi i tillegg får slike dueller, er det ikke mye som er bedre.

2

tucan

Morsomt par i b-gruppen.

An liu slo An liu.

2

mcclair9

Tilfeldigvis delte jeg reiserute med den svært så hyggelige mora til Wouter Olde Heuvel, og hun fortalte blant annet at det er gode sjanser for at sønnen blir trener i Norge etter kommende OL-sesong.

2

KongOlav2

Drar du rundt på alt av stevner i Nord-Europa?

Tror forøvrig jeg skal til Stavanger i mars.

1

mcclair9

Det blir Heerenveen, Berlin og Hamar denne sesongen. Har ikke bestemt meg for Stavanger ennå.

Fantastisk 500 meter fra Kodaira. Ny banerekord, vel?

1

malvolio

Det tror jeg kunne bli bra. Han har vært på lag med Kramer i mange år og "vet hva som skal til", og skaffer seg nå trenererfaring i et av de nederlandske profflagene (de har vel bl.a. Blokhuijsen som ikke akkurat har en dårlig sesong).

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...