det norske laget:

Ida Njåtun, Asker SK Hege Bøkko, Hol IL Martine Ripsrud, Stange SK Rikke Jeppsson, Nesodden IF Ellen Bjertnes, Geithus IL Sofie Karoline Haugen, Sandefjord SK Camilla Lund, Leinstrand IL Henrik Fagerli Rukke, Hol IL Ole Bjørnsmoen Næss, Tynset IF Magnus Myhren Kristensen, Arendal SK Simen Spieler Nilsen, Arendal SK Espen Aarnes Hvammen, Eidsvold TF Skøyter Sverre Lunde Pedersen, Fana IL Sindre Henriksen, Fana IL Håvard Holmefjord Lorentzen, Fana IL

Camilla Lund var uheldig på trening, og fikk en skøyte i leggen, men håper likevel å stille til helgen:

https://www.nrk.no/sport/kuttet-av-skoyte_-_-tenkte-at-dette-gar-aldri-bra-1.13341642

1

Sterke banerekorder i Sportforum Hoenschõnhausen, men seneste banerekord for menn er satt så langt tilbake som 2009. Tipper sjansen er størst for ny banerekord på 500 m . For jentene er det muligens 1500 m som peker seg ut. Værmeldingene for Berlin sier sol og kjølig vær fredag og lørdag.

1

Det er vel også VM i kvalifisering i helgen.. Derfor øker alle nasjoners kvote med 1.

Er vel også derfor Næss går 1500 m.

HHL står over 1500 m, og prioriterer de korte i helgen

1

Då er det endeleg duka for ny verdskøpphelg.

En liten avsporing, som du absolutt ikke skal bry deg om, og som jeg ber om unnskyldning for:

Tenker på ordet "køpp". I mine øyne ser det rart ut. Jeg har ikke noe imot nynorsk, leser (frivillig!) bøker på nynorsk. Men, som sagt.....

Nok om det. Ber nok en gang om unnskyldning.

Er det forresten noen som vet om Sverre Lunde Pedersen er skikkelig restituert igjen?

1
bhros [sitat…] En liten avsporing, som du absolutt ikke skal bry deg om, og som jeg ber om unnskyldning for: Tenker på ordet "køpp". I mine øyne ser det rart ut. Jeg har ikke noe imot ny...

Er det forresten noen som vet om Sverre Lunde Pedersen er skikkelig restituert igjen?

Han er i alle fall relativt optimistisk selv.

Men om han er skikkelig restituert, får verken han eller vi svar på før han har konkurrert i Berlin, og da fortrinnsvis på 5000 (som har vært problemdistansen hans i år).

Selv om han nok føler seg bra når han trener, er det såpass stor forskjell på trening og konkurranse at treningene gir antydninger, der konkurransene gir et svar.

1
bhros [sitat…] En liten avsporing, som du absolutt ikke skal bry deg om, og som jeg ber om unnskyldning for: Tenker på ordet "køpp". I mine øyne ser det rart ut. Jeg har ikke noe imot ny...

Bhros, einig i at «køpp» ser litt rart ut, og eg brukte ordet bevisst for å få ein ekstra schwung over det heile, men husk på at fornorskning av importord har skjedd til alle tider. I starten ser det litt rart ut, men så glir orda inn i skriftspråket etter kvart, som eksos, sjekk, kø, sjåvinist, kul, streik, sigarett, boikott, kløtsj, ketsjup, osv. Skriftspråket står heldigvis ikkje stille, og om det ikkje hadde skjedd ei fornorsking, hadde me hatt haugevis av utanlandske måtar å skrive orda på og stor avstand mellom skrivemåte og uttale, og det vil vi vel eigentleg ikkje. Når Språkrådet lanserer norske måtar å skrive importord på, så kjem det alltid kritikk i starten, men her gjeld det å sjå det større, langsiktige og prinsippfaste biletet. Når det er sagt, så er det ikkje alle nyord som er like hensiktsmessige, som f.eks. «køpp», som ser ut til å ha ein lang veg å gå før det vert inetgrert i skriftspråket av folk flest. Ps! Nokon som giddar å omdøpa tråden til «Språkteigen»?:)

1

3.plass på SSN på 1500m i B-gruppen må vel sies å være oppløftende.(1.49.18)

Kun 0,27 bak Bosker og 0,20 bak Bloemen.

Kristensen ble nr. 6 med 1.49,77

1

Tilfeldigvis delte jeg reiserute med den svært så hyggelige mora til Wouter Olde Heuvel, og hun fortalte blant annet at det er gode sjanser for at sønnen blir trener i Norge etter kommende OL-sesong.

2
mcclair9 Tilfeldigvis delte jeg reiserute med den svært så hyggelige mora til Wouter Olde Heuvel, og hun fortalte blant annet at det er gode sjanser for at sønnen blir trener i Norge etter...

Det tror jeg kunne bli bra. Han har vært på lag med Kramer i mange år og "vet hva som skal til", og skaffer seg nå trenererfaring i et av de nederlandske profflagene (de har vel bl.a. Blokhuijsen som ikke akkurat har en dårlig sesong).

1

Med fare å bli veldig off-topic: Har ikke Wouter olde Heuvel norsk kjæreste? I likhet med Bart Veldkamp...

1

Gleder meg til 5000m etterpå, kan Sverre klatre opp på pallen? Gjør han et løp tilsvarende det han gjorde i EM er sjansene gode for dette!

1

Forholda er nok litt dårlegare enn i går, for i dag er det purt høgtrykk med sol frå skyfri himmel og 2 minusgrader ute. Inne i sjølve hallen virkar det derimot som om det er litt varmare enn i går, og det kan jo hjelpe litt på.

1
Laster...