Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sitter og ser på ski-NM sprintfinaler. NRK's eksperter synes enige om at det er ok med utlendinger i heatene. Jeg er ganske så uenig. Utlendinger kan jo slå ut løpere som kjemper om VM-plasser, det kan kommer uhell hvor de feller norske løpere osv. I det hele tatt kan det få store konsekvenser. Litt bittert å miste en VM-plass p.g.a. en Kanadier som feller deg ? Ser ikke no' problem på distanse, intervall og fellesstart, der tror jeg ikke det kan bli like store konsekvenser.

Berger

1
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

daskedusken

Har da virkelig ikke noe å si om det er Sergei Ustiugov fra Sibir eller Olaf Møkkerbakken fra Tydal som takler en Golberg som kjemper for VM-plass vel???

1

DagligBlind

Når går herrene?

1

Berger57

Ser verdien av sterk konkurranse, men ofte på denne tiden handler det jo om kvalifisere seg til mesterskap . Vil det ikke være naturlig å la dette være et norsk oppgjør ? Jeg syns nå det. La norske løpere gjøre opp om norske plasser på et norsk lag.

Berger

1

Hansaguden

Synes internasjonal deltagelse i NM er litt morsomt. Bare ikke på sprint, da dette jo er som cup å regne. Utlendinger slår ut norske utøvere både i prolog, kvartfinaler og semifinaler, som derved ikke får muligheten til å vise om de er gode nok til å gå VM.

Det blir nesten det samme som om utenlandske lag skulle delta i fotball-NM. Hadde vel blitt skikkelig bråk om FCK hadde slått ut RBK i første runde i cupen, og derfor hindret RBK i å delta internasjonalt

1

craaazy

Ikke noe problem i år synes jeg. Men det nærmer seg en grense. Helt klart.

Det vil være høyere nivå i samtlige semifinaler her enn det var i finalene v-cup tidligere i dag.

1

janesaj

Jeg er helt enig med Fredrik Aukland, som stort sett sa akkurat det jeg tenker: Så lenge utlendingene er gode, ikke er for mange og kan gi våre beste en god målestokk, har jeg ikke noen betenkeligheter med at de stiller. Folk som Ustiugov og Matveeva har jo vunnet WC-sprint i år, det er jo gull verdt for norske løpere å måle seg mot dem.

1

bhros

. Folk som Ustiugov og Matveeva har jo vunnet WC-sprint i år, det er jo gull verdt for norske løpere å måle seg mot dem.

Og ekstra artig når de greier å slå dem!

Ble kanskje litt for tung løype for Matveeva i dag?

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...