Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg begynner å like Vidar Løfshus :)

I kjølvannet av den mye omdiskuterte rapporten om medisineringsrutiner i norsk langrenn med bakgrunn i Ernst A Lersveens oppdiktede påstander - så slår nå Vidar Løfshus tilbake mot norsk langrenns fiender - Ernst A Lersveen (TV2), Leif Welhaven (VG), Torstein Pettersson (Expressen), Lasse Anrell (klovn) m.fl. http://www.vg.no/sport/langrenn/ski-vm-2017/skisjefen-slaar-tilbake-svenskene-boer-rydde-i-egen-bakgaard/a/23930885/

Flott Løfshus, jeg begynner å like deg. På tide noen sier i fra til disse løgnerne. Likte spesielt intervjuet med Løfshus i Aftonbladet der han synger ut mot svenskenes smålighet :) http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/209937

Neste blir at Løfshus forteller om "hele" det astmatiske svenske landslaget, siden de holdet det skjult. Han etterlyser en svensk rapport om deres egne rutiner. Men det er vel litt naivt å tro de skal se seg selv i speilet.

2
83 svar

83 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Skraevadottir

Jeg må faktisk si at også jeg begynner å like Løfshus. Før kunne jeg ikke fordra fyren, men nå har jeg begynt å sette pris på hans friske kommentarer.

2

Framsynt

Ja, tror det er flere som synes det samme.

Når ingen andre sier i fra mot den vanvittige heksejakten, så synes jeg det er prisverdig at noen faktisk tar til motmæle. Ser ingen grunner til å kritisere dette, særlig når kritikerne kommer med de mest absurde beskyldningene mot rapporten til granskningsutvalget.

Det sagt, så må Vidar Løfshus holde gommene godt lukket når det gjelder Johaug-saken. Den er for alvorlig og viktig til at han påvirke noe med lite gjennomtenkte utsagn. I verste fall kan det skade Johaug.

1

toja12

Det sagt, så må Vidar Løfshus holde gommene godt lukket når det gjelder Johaug-

DN-portrettet i morgen: Vidar Løfshus!!!! Tittel: "Et år i helvete." Ingress: "Nå er det tid for hevn." Jeg regner med at intervjuet er gjort før den famøse pressekonferansen, så gommene har nok ikke vært lukket. Det er bare å stålsette seg.

1

Art-Vandelay

..

2

engafever

Nå har granskningsutvalget fastslått at ingen friske norske langrennsløpere har blitt medisinert, likevel hevder Anrell at Norge driver med å medisinerer friske idrettsutøvere. Han snakker også om norske astma dopingsfall? Det er nå bare Sundby som har blitt dømt.

Anrell har også som ønske, som han sier, at friske norske langrennsløpere som går på astma medisin og som på den måten fusker, skal tape.

Aftonbladet, hvor Anrell uttaler seg, gjør ingenting for å korrigere, eller viser til hva granskningsutvalget kom frem til.

Det er som i krig, det første som taper er sannheten.

Innslaget med Anrell kan sees her:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/a/epE9y/lasse-anrell-ny-expert-i-sportbladets-vm-studio

1

bhros

Innslaget med Anrell kan sees her:

Tro det eller ei: Anrell sier han har hatt 5 års pause! Hvordan skal det så bli når pausen er slutt???

Han proklamerer jo åpenlyst at han skal rakke ned på Norge og norske løpere (muligens også finske?). Så vår "venn" her på VGD vil sikkert finne mye godt stoff i avisen som kan klippes ut, lamineres og rammes inn, og henges opp på veggen.

2

Hemohssh

Nå har granskningsutvalget fastslått at ingen friske norske langrennsløpere har blitt medisinert, likevel hevder Anrell at Norge driver med å medisinerer friske idrettsutøvere.

Vennligst les side 139-140 i selve rapporten:

Utvalget vil imidlertid påpeke at enkelte utøvere som har hatt luftveissymptomer, har fått forsøksvis medikamentell behandling for å undersøke om behandlingen lindrer symptomene.

Løfthus har nevnt både slimdannelse og luftveisplager som symptomer - og da er det fritt fram. Disse har blitt leget med saftige doser fra nebulisatorer. Men dette er selvfølgelilg ikke det samme som å medisinere friske utøvere - de var jo dødssjuke, hostet og greier.

1

engafever

Sier ikke utvalget også at det vil være medisinsk uforsvarlig å ikke behandle disse utøverne?

1

Mister_Bister

Vennligst les side 139-140 i selve rapporten:

Utvalget vil imidlertid påpeke at enkelte utøvere som har hatt luftveissymptomer, har fått forsøksvis medikamentell behandling for å undersøke om behandlingen lindrer symptomene.

Siden det ser ut som om du ikke fikk kopiert over hele avsnittet:

Utvalget har i granskningsarbeidet ikke blitt kjent med tilfeller hvor man i strid med allment aksepterte nasjonale og internasjonale retningslinjer har diagnostisert utøvere til å ha astma eller lignende luftveislidelser, og at disse utøverne uten "gyldig" diagnose deretter har fått medikamentell behandling som om de skulle hatt slik diagnose. Utvalget vil imidlertid påpeke at enkelte utøvere som har hatt luftveissymptomer, har fått forsøksvis medikamentell behandling for å undersøke om behandlingen lindrer symptomene. I de tilfellene hvor det ikke oppnås symptomlindring har utøveren ikke blitt diagnostisert med astma og man har ikke fortsatt behandling med astmalegemiddel.

Utvalget legger til grunn at dersom det er snakk om symptomer som er forenelig med en mistenkt diagnose, vil det etter en konkret vurdering være faglig forsvarlig å forsøke medikamentell behandling for å se om man ved behandlingen oppnår symptomlindring.

1

Rabalder

Det synes ( jeg har ikke noen statistik på det men kanskje noen annen?) som det er mer utbredt med astma jo eldre du er. Det synes ikke vaer like mange juniorer/yngre på landslaget som har astma

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...