Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tverrnasjonalt smøreteam

Det kan være underholdende med en skikkelig smørebom. Spesielt dersom den rammer kaxiga svenskar. Men det er som regel urettferdig, og rammer nok ofte de små nasjonene med små ressurser.

sliter FIS med å finne en fluortest som er til å stole på. Man risikerer noen jukser, og at skiforskjellene blir større enn noen gang.

Er det ikke på tide med et tverrnasjonalt smøreteam, som smører alle skiene med lik smøring? Det vil føre til at alle konkurrerer på like vilkår, og overgangen til fluorfri smøring blir enkel.

1
3 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Loggins1969

ELLER ha et uhavhengig smøreteam som smører i henhold til hver persons vekt og høyde

2

klausO2

Ja, det hadde kanskje vært det beste.

Det må være kjedelig for utøvere som er i sin beste form, men allikevel ikke har kjangs til å vinne, fordi man har dårligere ski enn de andre.

Nå nærmer det seg jo OL. Da kan man ha gjort alt riktig på trening i 4 år, men stille til start med bortsmurte ski. Muligheten for at glidforskjellene blir større enn på lenge, når fluorforbudet trer i kraft, er ganske stor.

1

Loggins1969

Jeg har tenkt det samme, men dessverre kan ikke alle bruke de samme skiene, det er forskjell i tyngde og lengde på løperne som er umulig å samstille. Ulike løpere trenger ulike smøre gradienter. Noen trenger større festesmørings-lag under skiene, mens andre trenger sine egne basert på sin kropp og teknikk. En mulighet er å kaste bort klassiskt stil, og la alle gå på glatte ski i fristil.

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...