Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Langrennssesongen 2021/2022

Like bra å starte den nå med en gang oig bli ferdig med det :)

Husk forumreglene folkens, dopingsnakk og annet tas i egen tråd.

Ikke mat trolla.

3
59 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

tartaglia2

Alle regionlagene er nå tatt ut og verken Haga eller Tønseth er med på noen av dem. Skal bli spennende å se hva slags satsning de ender opp med. Har vært snakk om at Tønseth skal være med på laget til Sundby og Dyrhaug og vil tro det fort er det beste alternativet for han. Haga har vel muligheter for å gå for et familieopplegg. Eventuelt Team Telemark sammen med eks-landslagsløper Kari Øyre Slind.

Legger også med en lenke til alle uttak. Den er ikke helt oppdatert, men vi kan håpe det kommer etterhvert. Det tyske, amerikanske, sveitsiske, russiske og italienske landslaget er hvertfall tatt ut.

3

tartaglia2

OL-kvotene er klare

Det er forresten mulig å bruke skiskyttere og kombinertløpere på stafettene. Det gjør at land som Canada, Østerrike og Estland kan stille lag i herrestafetten til tross for at de bare har 3 kvoteplasser.

2

eriks92

Det er så utrolig stusselig at de aldri arrangerer verken prologer (typ 3-4 km), 5/10 km eller noe som helst som utfordrer dikotomien mellom sprintere og distanseløpere. Tour de Ski er utrolig mye kjipere nå enn det var før.

2

tartaglia2

Amerikanerne har allerede tatt ut troppen til WC i Ruka, Lillehammer, Davos og Dresden. Litt interessant at de har tatt ut lederen av US Super Tour til tross for at det ikke ble arrangert i fjor. Kan det bety at Gøran Tefre og Julie Myhre også får friplass til de første WC-rennene? Tviler litt på at det skjer, men for deres del kan man jo håpe på det.

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...