Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Boikott av OL i Kina?

Skal man følge tankegangen til pk i debatter i vestlige land, så skal der boikott til for vinter OL I Kina. De liberale ideene skal nå opphøyes til noe bedre enn noe annet. Men vesten har jo tapt på de naive liberale holdningene akkurat overfor Kina og andre lavkostland. Men de har gjort noen få steinrike. Gi folket sirkus het det. Jeg tror ikke vesten tør å boikotte Kina. Jeg venter bare på flere militære tiltak mot Kina og Russland. Mens toll og nye handelshindringer er nok. Norge som nasjon vil være den store taperen om USA presser gjennom en boikott.

1
2 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

return_of_drakkar

Skal man følge tankegangen til pk i debatter i vestlige land, så skal der boikott til for vinter OL I Kina.

Det blir nok ingen boikott der. Idretten er også et politisk verktøy og også et politisk element, så derfor skjer ikke det.

1

ms_8

Heldigvis blir det nok ingen boikott, men det hadde vært interessant om debatten hadde komt opp. Lurer på om norske journalister hadde vært like positiv til boikott av Vinter OL som mange var av Fotball VM. Spesielt med tanke på at eit boikott av Vinter OL i mykje større grad ville ha ramlet norske idrettsutøvere og journalister som følgjer OL.

1

Lignende temaer

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...