Vintersport

VGD

På tide med vonde spørsmål

Bilde

På tide med vonde spørsmål

Hvor lenge kan du oppta en landslagsplass dersom du ikke er i stand til å konkurrere? Det er dessverre nødvendig å stille noen spørsmål rundt Ingvild Flugstad Østbergs privilegier.


Bilde www.vg.no
3
8 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Har noen stilt spørsmål ved det store støtteapparatet Ståle Solbakken har i teamet sitt?

4

Smålig Leif . Synes nesten litt synd på deg, når det er sånne arbeidsoppgaver en erfaren journalist får tildelt av VG.

2

Jeg har heiet på IFØ i mange år, men tiden er inne for å stille disse spm.

2

Nå har Ingvild faktisk vist at hun fortsatt kan denne sesongen selv om det så langt har blitt bare 3 renn. Så her bommer du stygt. Vi vet ikke hva som er årsaken til at hun ikke har fått godkjent helseattesten. Det gjør ikke du heller Welhaven. Nå vet jeg at du liker å komme med kontroversielle kommentarer fir å få diskusjon, men denne gangen går du for langt. Det virker som du denne fangen innhar en total mangel på empati og forståelse for Ingvild sin situasjon. Det finnes også menneskelige aspekter i idretten.

3

Kan ikke se at det er rikssynseren Welhavens anliggende å stille de spørsmålene han gjør. Det bærer preg av god, gammaldags misunnelse og trang til å formynde. Skiforbundet må eventuelt håndtere en slik sak. Dessuten blir det feil å bruke beskrivelser som "felleskapets midler". "Fellesskapets midler" er skattekronene våre - her er det vel penger fra Skiforbundets budsjett - og de pengene styres ikke av "fellesskapet"...

4

Lignende innlegg

Laster...