Vintersport

VGD

Sensasjon i skisporet

Bilde

Sensasjon i skisporet

Det skulle ta meg et halvt liv å lære meg å glede meg til vinteren, til snøen og til skisporet. Det er et halvt liv uten noe av det fineste Norge har å by på.


Bilde www.vg.no
5
10 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tusen takk for din rørende fine historie. Vi er mange som har noe å lære av den. Heia heia heia👏🏻

4

Veldig bra skrevet og ikke alle er født med ski på beina, jeg er en av dem men jeg elsker naturen vinter som sommer og føttene fungerer like godt også uten ski😊 lykke til videre

3

En varm og nydelig historie. Det er det den historien forteller jeg egentlig ønsker å formidle når jeg snakker med de som hater vinteren. Selvfølgelig er vinteren kjip om du blir inne. Om du assosierer snø med is og knall og fall. Men om du greier å bytte innstilling; nysnø minner deg om tube graner i blått desemberlys, tørre fortau om at det er på tide for deilig påsketurer i dagslys i april, det blir ikke vinteren trist og kald.

3

Det er litt bedre å bo i det kalde nord om du kan å gå på ski. Men i Oslo går mange tidlig skihyttene , vangen . Lillesøster og Sørskog. Det er en overdreven fornøyelse hvor folk går i kø både som skiglede og turgåere.Norge er et møkkaland i mine øyne. Slitsomt land med store livsløgner

1

Det er mange frivillige organisasjoner rundt om kring, med flinke frivillige instruktører og hjelpere som gjerne lærer bort skiferdigheter og vinterglede! Kanskje du skal skrive om dem, så de kan få presentere seg, Shazia, så flere får denne herlige muligheten! :-)

1

Slutt å fremsnakke skigåing. Det bør heller legges vekt på variert trim.

1

Takk for en vakker artikkel om utfordringer og gleden med å gå på ski og gleden med vinter! Jeg skal bruke den til mine studenter ved Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning i Trondheim, hvor vi legger stor vekt på vinteraktivitet i barnehagen, deriblant det å gi barna (og studentene!) gode nybegynneropplevelser i snøleik med og uten ski på beina.

1

Et fint bidrag og beskrivelse av ønske, mot og vilje til å stå på, lære, makte og til slutt mestre og nyte de naturgitte forhold og goder vi har tilgang til i vårt land. Hurra.

1

Lignende innlegg

Laster...