En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Tyvärr så gör inte Sveriges förbund samma sak. (((
Jag har skrivit om det på Aftonbladet då jag tycker att vi ska vara eniga om det och agera gemensamt.
Små bråk och retas, som jag gärna gör, skall läggas åtsidan när principiellt viktiga saker som det här avhandlas.

5

Får russerne delta igjen så må norge, sverige, finland og de landene som er imot at russland skal få delta boikotte alle fisstevner. Jeg håper norge er beinharde når det gjelder dette.

5

Viktigste fremover er at alle vestlige land boykotter alle arrangementer hvor FIS inviterer Russland. Ingen Russere skal være med på noe som helst før Russland stopper krigen og blir stilt for krigsdomstolen. Klarer ikke å se at det landet kommer med på mange tiår!

8

Dette er et utslag av norsk dobbeltmoral på sitt aller klareste! Der russerne er antatt sterkere enn nordmennene, der skal de utestenges! Men hvem i all verden bryr seg om hva en gjeng med sjølgode sutrekopper med ski på beina mener ? Det som er underlig er at de samme sutrekoppene lovpriser norske lag med russiske utøvere ! Både Bodø Glimt i fotball, og Vipers i håndball har spillere fra Russland. Vipers har til og med hentet en russisk spiller nå i år ! Se også på den klare kritikken av Haaland, fordi han spiller for en klubb eiet av arabiske interesser. Derimot er det ingen som brølte like høyt da Kristoff syklet for UAE, eller fordi Stake Laengen fremdeles sykler for samme lag.

4

Veldig bra. Så får man håpe at skiforbundet viser like mye ryggrad når det gjelder selve arrangementene, hvis russerne får delta. Uansett flagg de måtte seile under.

4

Fis under den franske generalsekretær michel vion var vel tydelig nok under møtet i Slovenia nylig - ifølge ham skal man ikke blande sport og politikk og russiske og belarussiske utøvere er ikke part i krigen, de driver "bare sport" og Fis er innstilt på deltagelse fra disse landene i vinterens konkurranser - Fis viser solidaritet med den angripende part i krigen som vil utslette Ukraina fra kartet.Norge viser styrke og rak holdning ved å utebli fra Fis møtene i Zürich og fra vinterens konkurranser hvis Fis ikke bøyer av.

3

Tror ikke du har forstått sakens handling. Du høres ut som en som trenger hjelp. Bør kanskje søke hjelp!

1

Så barnslig. Akkurat sånn vi lærer barna at de IKKE skal oppføre seg hvis man skal prøve å ha et greit forhold til hverandre. Og hva er poenget for en nordmann å vinne et renn, der den antagelig beste uansett ter en russer. Da blir det jo ikke et reelt arrangement.

1
Laster...