"Ny verdensrekord?"

>Tviler på at vi får ny verdensrekord i år etter fantomrennet i fjor, men det er lov til å håpe. Og håpe, det gjør jeg! ;)

1

Tviler på verdens rekord jeg også. Var god fart og gode forhold i fjor. Tviler på at det blir noe lignende i år, men får nok mange lange hopp.

1
ktyvandt Tviler på verdens rekord jeg også. Var god fart og gode forhold i fjor. Tviler på at det blir noe lignende i år, men får nok mange lange hopp.

Det blir nok minst en dag med kjempe forhold. Det er standard. Er jo tross alt 4 dager de storegutta skal hoppe der nede. Men om det blir v-rekord er tvilsomt. Hardt å stå på noe særlig mer, men at vi får hopp ned mot rekorden og evnt over med ett trolig fall skal man ikke se bortifra!

1

Tror ikke på ny verdensrekord før høyderegelen blir endret.

Vet noen om hvordan det gikk med prøvehoppinga i dag?

......... Sigföðr Veitt mér styrk til sigurs!

1
tarsen Var ikke noe prøvehopping idag. Den begynner visst i morgen. Står på sidene til rtv slovenia, så jeg måtte få en slovener til å oversette for meg:)

Vel, bakken er i prinsippet ikke noe større nå enn for 2-3 år siden. Det de har gjort er å slake utovergangen så det blir krappere på slutten. Grensa for hva som er mulig ligger ca på 238-241 nå, etter det flater det ut meget rask og du skal være rimelig over beina dine i landinga om du skal berge der.

1

Ingebrigtsen planter skia på 140 eller like gjerne 240?

Like sannsynlig begge deler.

Tom Hilde banker til med over 220?

Neppe, selv om man aldri skal si aldri med unggutten.

Ny verdensrekord?

Nei. Avhenger selvsagt av forholdene, men tviler sterkt...

1
janesaj Ingebrigtsen planter skia på 140 eller like gjerne 240? Like sannsynlig begge deler. Tom Hilde banker til med over 220? Neppe, selv om man aldri skal si aldri med unggutten. Ny ver...

Da var testhoppinga i Planica igang og dersom slovensken min ikke er helt på bærtur, var Stefan Pieper lengst av prøvehopperne med 208 metrih. Lengste slovener var så mye som Gorazd Robnik som sannsynligvis landet veldig i nærheten av 200.

1
Tenno Respekt å ha slovensk tv ass. Robnik var med i rennet i fjor om jeg husker riktig. Tror og han hadde 202 eller noe da.

Tror ikke det snødde under treninga idag, men gråvær var det i hvert fall. Ikke som ifjor. Da var det godt over 20 grader i solsteiken.

Har du internett har du slovensk tv også.. Må innom for å få med seg testhoppinga siden den ikke nevnes i det hele tatt i andre medier. Ta en titt på: www.rtvslo.si

1

Greie norske resultater i dagens skiflygingstrening. 4 norske blant de 15 beste i 1. omgang og 6 i 2. Romøren var klart best av de norske med 218,5 og 222, mens Tommy skuffa litt med 189,5 og 211. Det som ikke er bra er at juryen har lagt seg på en hard linje når det gjelder fart. Greit nok at man er strengere enn i fjor, men å sette ned farten etter 211 av Tommy og 222 av Romøren virker bare unødvendig.

....... Sigföðr Veitt mér styrk til sigurs!

1
Laster...