Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde

Wrestling

Wrestling

12 følgere

Bilde

Crabsen

WWE Tippekonk 2021

God aften damer og herrer, og hjertlig velkommen til årets tippekonk. Atter en gang er undertegnede vert i det som forhåpentligvis blir nok et år med flere gode PPV's, og uforutsgibare matcher. Som deres regjerende mester føler jeg meg pliktig til å ønske samtlige lykke til, og måtte racet vare helt til siste PPV, imotsettning til ifjor.

Reglene e...

0
84 kommentarer
Bilde

Crabsen

WWE 2021

Hei og hå, etter 12 dager inn i det nye året var det omsider på tide med en splitter ny tråd for året i møtet. Reglene er som de aller fleste vet de samme som før, men jeg (eller Elguaje som skrev det i fjorårets tråd) repeterer det igjen:

IKKE SPOIL Dersom du absolutt trenger å gjøre det legger du saken i link og markerer tydelig med SPOILER, da s...

3
897 kommentarer
Bilde

Crabsen

WWE Tippekonk 2020

Heisann hoppsan og hjertelig velkommen til dette tiårets første tippekonk for PPV'sene/Saudi showene WWE har å by på i år.

I år er det undertegnede som bretter opp ermene og tar for seg ikke bare tippekupongene, men nå også resultatene. Disse vil i år ikke komme i excel som tidligere, men som i AEW tippekonken rett på papiret. Kan love dere at jeg...

3
173 kommentarer
Bilde

Elguaje

WWE 2020

Da har man lagt 2019 bak seg, og vi har gått inn i et nytt tiår. 2019 hadde som vanlig sine oppturer og skuffelser. Mellom wildcard rule, Crown Jewel, skuffende NXT call ups og storyliner som ikke fenger, så har vi også fått KofiMania, Bray Wyatt sin repackage til The Fiend, samtlige TakeOvere og Ronda,Charlotte og Becky main eventet WrestleMania.

...

3
2,5k kommentarer
Bilde

Crabsen

*** 2019 Year-End Awards ***

Som sprøstekt løk på pizza og kaviar på tomaten fortsetter tradisjonen her på VGD med årets Year-End Awards. Ja, i år er det altså oppgradert fra "kåringer", for å gi et lite perspektiv på hvor seriøs årets avstemning er. For ikke bare er dette siste Awards for dette året, men for dette tiår. Så her gjelder det å ha tunga beint i munn og akevitten ...

1
15 kommentarer
Bilde

Crabsen

AEW Tippekonk 2019-2020

Heisann hopsann og hjertlig velkommen til tidenes første AEW tippekonk! Mtp at første PPV er såpass sent ute i 2019 slår vi sammen disse 2 siste månedene av året med 2020, så første AEW Tippekonk vinner vil ergo ikke bli kåret før siste PPV av det kommende året er unnagjort.

Reglene er som alltids veldig greie, fyll ut tippekonk skjemaet med tykk s...

2
44 kommentarer
Bilde

morsomte

wrestlingspill

Kom over wwe 2k15 i helgen og sitter igjen med noen spørsmål. Hva i helvete har skjedd med gameplay og controllerne ? jeg får absolutt ikke til noen ting og når jeg gjør er det enten too early eller too late eller så kommer det sånne minispill ala trykk x nå trykk circle nå etc..

Når begynte de med dette tullet og er spillet sånn ennå? spillet gjor...

1
0 kommentarer
Bilde

Crabsen

All Elite Wrestling

God aften og hjertlig velkommen til den offisielle AEW tråden. Her vil vi dekke alt som omhandler All Elite Wrestling, show, rykter, you name it. I likhet med WWE tråden ser vi gjerne at folk ikke spoiler, og akkurat hva det innebærer finner du i åpningsinnlegget der.

Ukentlige show begynner ikke før i høst, men fram til da har vi flere show å dekk...

3
1k kommentarer
Bilde

Crabsen

How I Would Book

I et håp om trekke mer interesse rundt wrestling delen av VGD, og får å lage en plattform der genuine genier som meg selv kan drøfte deres geniale tanker om hvordan ting burde gjøres åpner jeg herved "How I Would Book".

Det sier mest sannsynlig seg selv, men tråden går altså ut på å booke cardet/resultat/alt i mellom for hvilket som helst show, RAW...

3
9 kommentarer
Bilde

Knaxern

Tippekonkurranse WWE 2019

Heisann, folkens!

Da er det klart for et nytt år med tipping av WWE sine PPV's. Vi gratulerer IsoGrifo7L med seieren i fjorårets konkurranse. JimmiNomer vant denne konkurransen i 2017.

Første PPV er som alltids Royal Rumble.

Kjører stort sett med samme oppsett som tidligere, og fristen for å levere inn tips er 15 min før pre-showet starter. Jeg og ...

3
181 kommentarer
Bilde

Crabsen

WWE 2019

Hjertelig velkommen til årets WWE tråd for oss litt spesielt interessert i den profesjonelle versjonen av bryting. Undertegnede er i litt klein form etter nattens festligheter, så vi gjør dette kort og greit.

- Ikke spoil. Dersom du absolutt trenger å gjøre det legger du saken i link og markerer tydelig med SPOILER, da skal nevnte link heller åpen...

3
3k kommentarer
Bilde

Crabsen

*** Kåringer - 2018 ***

Hei og hjertelig velkommen til årets kåring! Tradisjonen tro kunne vi selvsagt ikke vandre inn i nyåret før vi har bestemt oss hvem som er har vært snillest, greiest, og ikke minst det vi skal stemme for her, best. Vi er ikke så mange igjen her dessverre, men med de flotte folka som er igjen forventer jeg en suksessfull og classy kåring i år også.

...

2
26 kommentarer
Bilde

PaulBearers_urne

Fantastisk Jake the Snake intervju

2
1 kommentarer
Bilde

TopOfTheWorld

borbje sin spoilertråd.

Alt av spoilers,rykter og lignende kan skrives i denne tråden.

1
1 kommentarer
Bilde

AbyssTNA

WWE Live - Oslo Spektrum 2018

**Heisann WWE Universe!

Lager en tråd her hvor vi kan diskutere enkelte ting angående live showet 1. November 2018. Her kan vi stille spørsmål og svare på spørsmål.

Legger ved litt info :**

Det er en glede å annonsere at WWE Live inviterer til sitt første liveshow i Norge. 1. november besøker wrestling-stjernene Oslo Spektrum, og byr på storslagen...

1
79 kommentarer
Bilde

Elguaje

*Den store WrestleMania-tråden*

Hei alle sammen!

Da har vi kommet til årets store happening i WWEs verden, nemlig WrestleMania-helgen. De seneste årene har hele helgen blitt en stor begivenhet med Hall of Fame, NXT:TakeOver, WrestleMania og RAW/Smackdown etter Mania.

Og med det føltes det riktig ut at det også får en egen tråd her inne.

Dette er menyen, og så kommer det mer utfyl...

3
263 kommentarer
Bilde

Zappadude

The Indy Scene ( Japan )

Her kan dere diskutere Indy Wrestling eventer og show dere har sett fra japan den siste tiden.

Kom med matchcard, resultater og gjerne gi en rating på kampene og eventen.

Anbefalinger på eventer og show tas også imot med stor takk.

2
10 kommentarer
Bilde

Knaxern

Tippekonkurranse WWE 2018

Heisann, folkens!

Etter en fin suksess med den forrige tippekonkurransen, så er stemningen bra nok til å kjøre en ny en i år også! Vi gratulerer JimmiNomer med seier i fjorårets konkurranse, AKS med sølv og IsoGrifo7L med bronse.

Første PPV er som alltids Royal Rumble. Nytt i år er at kvinnene skal ha sin egen RR-match de også.

Kjører stort sett me...

5
279 kommentarer
Bilde

Elguaje

WWE 2018

Hei og velkommen til årets tråd. 2017 var ikke bare et bra år for wrestling generelt, men spesielt her inne på VGD. Med 5080 innlegg per nå, er det en solid dobling fra 2016-tråden, som avsluttet med 2228.

WWE ga oss som ventet mange oppturer og nedturer, og man får krysse fingrene for et enda bedre 2018.

Noen ser RAW/SD og PPVer direkte og komment...

5
3k kommentarer
Bilde

Crabsen

*** Kåringer - 2017***

Tenkte jeg skulle ta på meg ansvaret å sette sammen en liten kåring for dere fintfolk. Stemmefristen går ut så fort vi går inn i 2018, og resultatene kommer påfølgende dag. Dette er bare innenfor WWE.

Årets PPV: 3 - 2 - 1-

*Årets Match: 3 - 2 - 1 -

Årets Feud: 3 - 2 - 1 -

Årets "Øyeblikk": 3 - 2 - 1 -

Årets Wrestler (Menn): 3 - 2 - 1 -

Årets Wre...

2
26 kommentarer
Neste side

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Film

Film

Bilde

Fotball - Garderoben

Fotball - Garderoben

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Laster...