Wrestling

RoyaleWithCheese

***WWE Night of Champions 2013***

Hva: WWE Night of Champions

Hvor: Joe Louis Arena, Detroit, Michigan

Når: 16. september, kl. 0200, med Pre-show ca. kl. 0130

Matchcard

Promo

Theme

Night of Champions 2012

----------------------------------------------------------

Ja, da er vi her igjen. På dagen ett år etter at jeg laget den forrige Night of Champions-tråden er det igjen på tide for belteholderne å sette disse på spill (vel, unntatt Curtis Axel, for IC-tittelen betyr ikke en dritt...) i det som på forhånd ikke akkurat kan kalles et spektakulært PPV. La oss ta en kort glimt på kampene som er annonsert:

(Pre-show) Tag Team Turmoil Match for a WWE Tag Team Championship match later in the night: Prime Time Players vs Tons of Funk vs The Usos vs 3MB vs The Real Americans (with Zeb Colter)

Det kan bli et bra Pre-show, og her har vi mange tag teams som har fått tid på å bygge seg opp. The Usos er nok den største favoritten, og med tanke på at titlene holdes av superheel-duoen Seth Rollins & Roman Reigns så er det temmelig sikkert at vinnerne blir face. The Real Americans er nok det sterkeste laget, men The Usos gir en feel-goodstart til showet. Også må vi ikke glemme Los Matadores som lurer i skyggene. De kan dukke opp her, og hvis de gjør det kan de gå hen og vinne.

Mitt tips: The Usos

WWE Championship: Randy Orton (c) vs Daniel Bryan

Ingen tvil om hvilken kamp som kommer til å stjele showet. Randy Orton cashet inn på Daniel Bryan, som slo John Cena CLEAN på forrige PPV, etter å ha fått god hjelp av Triple H. Daniel Bryan er ute etter hevn mot den nye heelfaktoren i WWE, en ny versjon av The Corporation. En underdog-story vi bare må elske, og Daniel Bryan kommer til å hele arenaen i ryggen. Det vil si, unntatt Triple H, The Shield og Randy Orton, som jo er de som teller mest... En fantastisk kamp blir det uansett, WWE har funnet gull her!

Mitt tips: Randy Orton vinner

World Heavyweight Championship: Alberto Del Rio (c) vs Rob Van Dam

Rob Van Dam har imponert i comebacket i WWE, såpass at han faktisk har fått en sjanse til å vinne det nest mest prestisjefulle gullet (sølvet?). Builden er vel ikke den beste, men Del Rio har bra heat, og vice versa med RVD, så hvem vet, dette kan bli en bra match! Likevel er jeg ikke verdens største Del Rio-fan for å si det sånn, så forhåpningene er middels. Jeg har ikke allverdens tro på at tittelen kommer til å bytte eier her, og Del Rio må finne seg i å være favoritt.

Mitt tips: Alberto Del Rio vinner

Elimination Handicap match: CM Punk vs Curtis Axel & Paul Heyman

CM Punk er ute etter en blodig hevn på Paul Heyman, og nå er det bare Curtis Axel som står i veien. Kjemien mellom Punk og Heyman er perfekt, og det som gjør at dette blir en match å se frem til. Denne feiden har en lang og solid build, og jeg tror det kulminerer her. Det er selvfølgelig et problem at Axel sitter med beltet, og IC-tittelen lider veldig over å ikke bli satt på spill, men man kan jo se på det sånn at å få kloen i Heyman faktisk betyr enda mer. Curtis Axel har ikke overbevist meg foreløpig, men han er solid i ringen, og Punk er alltid fantastisk! Kanskje kommer Brock?

Mitt tips: CM Punk vinner

Divas Championship Fatal 4-Way match: AJ Lee (c) vs Natalya vs Brie Bella vs Naomi

AJ Lee er indignert over at Total Divas tar over fokuset på det som faktisk betyr noe, nemlig Diva-tittelen. AJ hadde en shoot ala Punk for noen uker siden der hun verbalt knuste samtlige i Total Divas-castet, og det er altså disse hun nå skal forsvaret beltet mot. Forhåpentligvis vinner wrestleren, og ikke reality-deltakerne denne kampen, og vi kan begynne å se wrestlerne fra NXT på hovedshowene snart.

Mitt tips: AJ Lee vinner

Tag Team Championship: The Shield (c) vs Pre-show winners

Normalt burde The Shield slå alle som er med på Pre-showet. Men kanskje vil WWE gi beltene til noen andre, så jeg vil si denne er temmelig åpen. Sannsynligvis blir det mot The Usos, og jeg håper de endelig får sjansen til å skinne med beltene. Noter også at The Usos er i slekt med Roman Reigns, så det er litt morsomt dersom de skulle få sjansen. Håper The Usos ender opp som mestre!

Mitt tips: Pre-show winners vinner

United States Championship: Dean Ambrose (c) vs Dolph Ziggler

Fra å være WHC til å havne i en kamp om US-tittelen i en kamp annonsert på go-home Smackdown... En liten nedtur for Dolph, men dette blir nok en bra match uansett. Mangel på build ødelegger litt, men dette er nok også en å se fram til. Dean Ambrose har ikke akkurat forsvart beltet sitt på jevnlig basis, men jeg regner med at han går seirende ut av denne. Dolph er en mester til å tape, men samtidig se sterk ut, og Ambrose trenger vel denne mer.

Mitt tips: Dean Ambrose vinner

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som sagt, jeg har moderate forventninger, men skal for første gang på lenge sitte oppe for å se en PPV. Håper på en positiv overraskelse, og at rekken med gode WWE PPV'er opprettholdes. Flere som skal sitte våken, eller tar alle jobb og skole seriøst?

4
64 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hvem jeg håper vinner:

Usos

Orton ( For storyline)

ADR

Heyman og Axel ( For storyline)

AJ

Shield

Ambrose

1

Jeg skal sitte oppe i natt også. Usikker på om jeg blir så veldig aktiv på vgd da.

1

Kamper jeg ser frem til og ikke nevneverdig, i rekkefølge:

Orton vs bryan

punk vs heyman & axel

pre show kampen

del Rio vs van dam

ziggler vs ambrose

divas fatal 4-way

tag team championship

1

Er muligheter for at matadores blir siste lag ut på pre showet f.eks, men tviler sterkt, i og med at det også er pre show

1

Liker panelet. Får frem litt realisme i PPVet.

Håper på en bra kamp nå, mye Real Americans og lite Tons of Funk!

Hadde tenkt til å refse Social Lounge, men det er jo Renee Young som sitter der.

Mye edit nå, men liker måten de har vist line-upet til kampene på de siste PPVene. Synes de treffer godt og det ser stilig ut.

No DQ = seier til Paul Heyman og Curtis Axel. Tipper Ryback.

1

Riktig måte å kjøre kampen på. Real Americans, og spesifikt Jack Swagger, ser sterke ut i tap. Forventet seier.

1

Lignende innlegg

Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
TV-program vif_support Publisert

Viktor Hovland - suksessåret 2021

Eurosport Norge - Viktor Hovland - suksessåret Kl. 21.00 Viktor Hovland er med Espen Blaker og Marius Thorp for å oppsummere nok et eventyrlig år på golfbanen
Bilde

'Hell yeah': Bahamas felt like a Tour win for Viktor Hovland | Golf Central | Golf Channel

Viktor Hovland reflects on his final round performance at the Hero World Challenge and what his come-from-behind victory in the Bahamas will do for his confi...


Bilde www.youtube.com
3
0 svar
TV-program TURBRA Publisert

Viken Fiber, Alt i boks

I noen år har borettslaget vårt brukt "Viken Fiber, Alt i boks," noe som har fungert bra. Men etter å ha fått en ny BOKS som ikke fungerer sammen med TV-apparatet mitt, må jeg kjøpe nytt TV, selv om d...
1
0 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
Laster...