Wrestling

Crabsen

Fremtidige feuds

Tenkte jeg bare skulle sette opp en ganske enkel og grei tråd angående fremtidige feuds. Her kan du altså tippe fremtidige feuds, hvordan de vil starte, feud innholdet og hvordan det vil ende. Du kan tippe en feud om kanskje 2 måneder, 4 måneder, 1 år, 3 år osv.

Du trenger naturligvis ikke å tippe heller. Du kan også lage og sette opp en feud du gjerne skulle sett, og hvordan det hele skjer fra start til slutt.

Om en feud dere spår eller ønsker faktisk kommer opp til WWE kan dere jo komme innom her igjen å rose dere selv høyt opp i skyene.

Jeg skal ihvertfall sette igang noen tanker om feuder utover dagen, og hadde vært stilig om også dere andre hadde gjort det. Er jo alltid spennende å høre ideene og spådommene til hver og en

1
4 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Randy Orton vs CM Punk vs Rey Mysterio for WWE tittelen:

Denne kan jeg fort se for meg bli en realitet dersom Orton kommer seg gjennom big show med beltet i behold. Det er ikke mange kandidater pdd for å utfordre Orton, men det er Punk og Mysterio. Punk går nok ut av Wyatt feuden på SvS, mens Rey ikke er i noe feud etter hans return.

Det jeg ser for meg skjer er at etter SVS blir det annonsert en liten 8 manns turnering der vinneren møter Orton på TLC. Punk slår Swagger og Bray Wyatt på vei til finalen, mens Mysterio slår Curtis Axel og Ryback i sine 2 matcher på vei til finalen. I selve finalen mellom Punk og Mysterio blir det noe med at Orton angriper begge helt på tampen av matchen. Triple H går forbanna ut og gjør Orton vs Punk vs Mysterio på TLC.

På TLC vinner Orton og retainer beltet sitt. På raw dagen etter gir Trips Mysterio og Punk en ny mulighet i kveld, dermed blir Mysterio vs Punk annonsert igjen der vinneren møter Orton på RR. Og dersom noen avbryter matchen vil Orton igjen komme til å møte begge 2 på RR. Punk slår Mysterio clean i main eventen og møter Orton på RR.

Der vinner endelig Punk tittelen, stedet han mistet den på ifjor. Han forsvarer den så igjen på EC før han går for å forsvare den på WM. Mere rundt det skal jeg ta senere.

tanker?

1

John Cena - CM Punk feide, fra og med Elimination Chamber til og med Extreme Rules. Maks 2 kamper. WM Main eventen, pluss rematch på Extreme Rules. Feiden skal inneholde WHC tittel, pluss WWE tittel. Da slipper vi å se en av de turne (CM Punk altså), som igjen fører til face mot face promoer, ala Cena og Bryan før SS.

1

Sier bare Sheamus vs Wade Barrett.

Kan se for meg feuden starter med Royal Rumble seier + Elimination seier for hver av dem. De møtes på WM. Deretter utvikler det seg til Street Brawl på Extreme Rules.

1

Lignende innlegg

Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
TV-program vif_support Publisert

Viktor Hovland - suksessåret 2021

Eurosport Norge - Viktor Hovland - suksessåret Kl. 21.00 Viktor Hovland er med Espen Blaker og Marius Thorp for å oppsummere nok et eventyrlig år på golfbanen
Bilde

'Hell yeah': Bahamas felt like a Tour win for Viktor Hovland | Golf Central | Golf Channel

Viktor Hovland reflects on his final round performance at the Hero World Challenge and what his come-from-behind victory in the Bahamas will do for his confi...


Bilde www.youtube.com
3
0 svar
TV-program TURBRA Publisert

Viken Fiber, Alt i boks

I noen år har borettslaget vårt brukt "Viken Fiber, Alt i boks," noe som har fungert bra. Men etter å ha fått en ny BOKS som ikke fungerer sammen med TV-apparatet mitt, må jeg kjøpe nytt TV, selv om d...
1
0 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
Laster...