Randy Orton vs CM Punk vs Rey Mysterio for WWE tittelen:

Denne kan jeg fort se for meg bli en realitet dersom Orton kommer seg gjennom big show med beltet i behold. Det er ikke mange kandidater pdd for å utfordre Orton, men det er Punk og Mysterio. Punk går nok ut av Wyatt feuden på SvS, mens Rey ikke er i noe feud etter hans return.

Det jeg ser for meg skjer er at etter SVS blir det annonsert en liten 8 manns turnering der vinneren møter Orton på TLC. Punk slår Swagger og Bray Wyatt på vei til finalen, mens Mysterio slår Curtis Axel og Ryback i sine 2 matcher på vei til finalen. I selve finalen mellom Punk og Mysterio blir det noe med at Orton angriper begge helt på tampen av matchen. Triple H går forbanna ut og gjør Orton vs Punk vs Mysterio på TLC.

På TLC vinner Orton og retainer beltet sitt. På raw dagen etter gir Trips Mysterio og Punk en ny mulighet i kveld, dermed blir Mysterio vs Punk annonsert igjen der vinneren møter Orton på RR. Og dersom noen avbryter matchen vil Orton igjen komme til å møte begge 2 på RR. Punk slår Mysterio clean i main eventen og møter Orton på RR.

Der vinner endelig Punk tittelen, stedet han mistet den på ifjor. Han forsvarer den så igjen på EC før han går for å forsvare den på WM. Mere rundt det skal jeg ta senere.

tanker?

1

John Cena - CM Punk feide, fra og med Elimination Chamber til og med Extreme Rules. Maks 2 kamper. WM Main eventen, pluss rematch på Extreme Rules. Feiden skal inneholde WHC tittel, pluss WWE tittel. Da slipper vi å se en av de turne (CM Punk altså), som igjen fører til face mot face promoer, ala Cena og Bryan før SS.

1

Sier bare Sheamus vs Wade Barrett.

Kan se for meg feuden starter med Royal Rumble seier + Elimination seier for hver av dem. De møtes på WM. Deretter utvikler det seg til Street Brawl på Extreme Rules.

1
Laster...