Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei og hå, etter 12 dager inn i det nye året var det omsider på tide med en splitter ny tråd for året i møtet. Reglene er som de aller fleste vet de samme som før, men jeg (eller Elguaje som skrev det i fjorårets tråd) repeterer det igjen:

IKKE SPOIL Dersom du absolutt trenger å gjøre det legger du saken i link og markerer tydelig med SPOILER, da skal nevnte link heller åpenbart ikke diskuteres i tråd. Ordentlige skader, suspensjoner, osv er i mine øyne ikke spoilere. Røpe hvem som snart er tilbake i ringen, hva som skjer på show som er pre taped, osv er spoilere!

Per idag er det disse som sitter med gull i fanget:

RAW: WWE Champion - Drew McIntyre US Champion - Bobby Lashley RAW Womens Champion - Asuka RAW Tag Team Champions - The Hurt Business (Cedric Alexander & Shelton Benjamin) (Mr.Money In The Bank) - The Miz

SmackDown: Universal Champion - Roman Reigns Intercontinental Champion - Big E SD Womens Champion - Sasha Banks SD Tag Team Champions - The Dirty Dawgs (Dolph Ziggler & Robert Roode)

NXT: NXT Champion - Finn Balor North-American Champion - Johnny Gargano Cruiserweight Champion - Santos Escobar Womens Champion - Io Shirai Tag Team Champions - Danny Burch & Oney Lorcan

Så får vi se hvem som fortsatt er champions når 2022 kommer på døra, selv tror jeg det kommer til å se veldig annerledes ut. La oss håpe dette året er mye kulere enn det vi hadde, vær snille med hverandre og følg reglene.

God tråd!

3
0,9k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Barbosa

Selvsagt kan de være like store fans som hvilke som helst annen yrkesgruppe. Poenget mitt var bare at på Super Bowl slapp de ikke inn hvem som helst. Et stort prosent av de som var til stede var fullvaksinert.

3

Zappadude

Ingen tippekonk for Hell In Cell ?

2

Crabsen

Helvetet glemte jeg faktisk helt av, er på det nå!

Burde være ute om 5 min

2

CpMunk

Har adri skjønt Shayna sin main event booking. Greit nok at på Mania COVID-19 var vi ikke klar over at Bekcy Lynch var gravid, men hun burde gått over der og tatt tittelen. Booket riktig er Shayna Bazsler like bad ass som Ronda Rousey. Bare enda bedre in-ring.

2

Lilleborg

Greit nok at på Mania COVID-19 var vi ikke klar over at Bekcy Lynch var gravid, men hun burde gått over der og tatt tittelen

Selvfølgelig burde hun gjort det. Men når hun ikke gjorde det så hadde WWE alle muligheter til å bygge henne opp til det monsteret hun var i NXT alikevel, men der dreit de seg greit ut.

1

IsoGrifo7L

For noen få uker siden hadde jeg "vondt" når Shayna var i ringen, og torturerte sine motstandere.

Så lar de henne tape for Reginald, og være livredd for en dukke.

Hva i huleste er det WWE driver med?

2

Elguaje

«Speedball» Mike Bailey er visst nærme en kontrakt. Blir vel fort å se i NXT/UK hvis de blir enige.

Fantasisk i ringen, så får man se hvilke muligheter han eventuelt får under WWE sin stil.

2

Lignende temaer

Bilde

TV-program

TV-program

Bilde

Film

Film

Bilde

Fotball - Garderoben

Fotball - Garderoben

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Tegneserier

Tegneserier

Laster...